Populært familiehotel med All Inclusive og fantastisk udsigt

Hvis ferien handler om afslapning med alle feriefornøjelser inden for gå-afstand, er Park Hotel Golden Beach vores bedste bud. Hotellet ligger i 2. række bag strandhotellet Lilia og Palm Beach (som vi også tilbyder) og har havudsigt takket være det bakkede landskab. Et stort poolområde kompenserer rigeligt for de ekstra meter til stranden, som kan nås via en trappe på under fem minutter.

Printvenlig beskrivelse med priser - klik her

Sådan skal du bo
Hotellet tilbyder dobbeltværelser med havudsigt til tre personer (2+1), superior værelser med havudsigt til fire personer (2+2) samt trippleværelser med parkudsigt til fire personer (3+1) samt naturligvis enkeltværelser med havudsigt. Du kan altid finde en velegnet kombination til den store familie.

Alle 247 værelser har egen balkon, aircondition, kabel-TV, minibar, værdiskab, telefon og badeværelse.

Blandt hotellets faciliter kan nævnes restaurant med indendørs og udendørs servering, lobbybar, poolbar, udendørs legeplads, børneklub, balneologi, frisør, skønhedsklinik, fitness, bordtennis, billard, minigolf og volleyballbane samt et minimarked. Der er både udendørs og indendørs pool. Receptionen er døgnåben. Der er gratis Internet i lobbyen. Internet på værelserne kan tilkøbes ved henvendelse i receptionen.

Forplejning
Golden Beach er med All Inclusive. Aldersgrænsen for børnerabatten går ved 13 år. Børn under 2 år gratis.

Se All Inclusive programmet - klik her

Strandpakke
Der er mulighed for at tilkøbe en ”strandpakke” som giver adgang til et særligt område på stranden. Ud over solstole og parasoller giver strandpakken mulighed for at få serveret drikkevarer, snacks og let frokost på stranden. Hvis man planlægger at benytte stranden hver dag, er pengene givet godt ud.

Rabat
Golden Beach tilbyder rabat ved tidlig bestilling.

Ret til ændringer forbeholdes.

Nemt og trygt
Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en komplet pakke inklusive fly og transfer i Bulgarien dør-til-dør. bulgarien.dk har egne busser. Vi kan evt. hjælpe dig med at leje bil. Dansk guide på stedet efter nærmere aftale. Du kan også vælge selv at organisere transporten. Fuld fleksibilitet. Klik her og fortæl os om dine ønsker. Hvis du gerne vil have tilbud på Park Hotel Golden Beach, skriv Golden Beach under kommentarer.

Stop Sales 2018 opdateret 02.05.2018
Park Hotel Golden Beach er udsolgt i følgende perioder:
26.05
02.06
25.06 - 11.07
17.07 - 16.08
23.08 - 29.08


Links
Læs mere om Golden Sands            
Fotos fra Park Hotel Golden Beach
Golden Sands på Facebook med masser af historier og fotos
Klima, vejr og vandtemperaturer i Golden Sands
Flere gode ferieboliger i Bulgarien

Få personlig service!
Ring 4333 1989, kontakt os via formularen eller klik på Live Support.

Om bulgarien.dk
bulgarien.dk er et danskejet rejsebureau med 24 års erfaring i rejser til Bulgarien. Bureauet er statsautoriseret turoperatør med obligatorisk forsikringsdækning. Rejseforsikringer og afbestillingsforsikring kan tegnes hos Gouda Rejseforsikring. Læs mere om bulgarien.dk, klik her.

Jeg vil gerne kontaktes

telefonisk via e-mail
tilbud Bulgarien billigt


LiveZilla Live Chat Software

Telefon hjælp Bulgarien