Fredeligt strandhotel med lejligheder og halvpension eller All Inclusive 

Hvis du gerne vil bo så tæt på stranden som muligt, anbefaler vi dette hotel. Beliggenheden i den fredelige og grønne del af Golden Sands samt at familier op til 6 personer kan bo samlet gør dette hotel til en perfekt base for familieferien. Hotellet har åbent hele året.

Printvenlig beskrivelse med priser - klik her

Sådan skal du bo
Vælg mellem enkeltværelse, dobbeltværelse (2+1), 2V lejlighed (2+2) eller 3V suite (4+2), alle med HAVUDSIGT. Der kan være op til 3 voksne i 2V lejligheder og 5 voksne i 3V suiter. Alle værelser har balkon, badeværelse med enten badekar eller bruser, toiletartikler og hårtørrer, minibar, klimaanlæg samt satellit-tv. Gæsterne tilbydes desuden room service, værdiboks, veksling, tøjvask, strygning, børnepasning, fitness, skønhedssalon, massage, lægevagt m.m. mod ekstra betaling. Internet på hotellets område er også tilkøb.

Hotellet har i alt 174 dobbeltværelser, 47 lejligheder til max fire personer, otte suiter til max 6 personer samt en enkelt VIP suite. Cirka halvdelen har havudsigt.

2V lejlighed indeholder entre og to separate værelser samt badeværelse og balkon med bord og stole.
3V suiter indeholder entre og to soveværelser, en stue samt badeværelse med badekar og bidet, ekstra toilet samt balkon med bord og stole.

Forplejning
På Hotel Lilia følger halvpension med i prisen. Det er muligt at opgradere til All Inclusive Light for kr. 600/uge. Halv pris for børn under 12 år. Børn under 2 år gratis. En fordel ved All Inclusive er at drikkevarer er med i prisen, hvilket ikke er tilfældet ved halvpension. All Inclusive stopper kl. 22.00.

All Inclusive program med servering i hovedrestauranten
Kl. 07:30 - 10:00 Morgenmad, buffet
Kl. 12:00 - 14:00 Frokost, buffet
Kl. 18:00 - 21:00 Aftensmad, buffet

Kl. 10:00 - 22:00 Drikkevarer fra Lobbybaren: fadøl, lokal vin, læskedrikke, mineralvand, kaffe og te samt lokal alkohol.
Kl. 10:00 - 17:00 Drikkevarer fra poolbaren: Vand, juice og andre læskedrikke, te, kaffe og fadøl.

Der er høje stole til små børn i restauranten.

Lilia har også en hyggelig taverna (ølstue) med 70 pladser inde og 70 pladser udendørs. I tavernaen bydes på et stort udvalg af drikkevarer og a-la-carte servering.

All Inclusive på Lilia indeholder basis-ting. Hvis god mad og stort udvalg er en vigtig del af ferien, afsæt ekstra penge til at spise på restaurant nogle gange i løbet af ferien eller vælg et af vores dyrere All Inclusive hoteller. Spørg os om råd. 

En skøn bade-daseferie
Slap af i hotellets hyggelige poolområde ved strandpromenaden, den airkonditionerede taverna eller nyd den fantastiske udsigt og en drink fra sky-baren på poolterrassen på taget. Poolen på taget kan benyttes mod mer-pris, som inkluderer poolhåndklæde. Hotellet har valgt denne politik, da kapaciteten er begrænset, og man vil undgå kamp om pladserne. Åbningstiden for poolterrassen er 09:00 - 17:00.

Natteravne kan nyde en drink og få en dans i hotellets natklub fra kl. 23. Natklubben kan reserveres til private arrangementer. Der er selv sagt grænser for hvor højt og hvor længe musikken kan spille, så dem der virkelig er på udkig efter natteliv, bør søge mod centrum.

Poolen ved strandpromenaden har separat børnepool. Lilia har ikke noget fast animation-team, men to-tre gange om ugen arrangeres "poolgames" for børnene ved den store pool. Hotellet har desuden en lille børneklub i receptionsområdet. Den er åben dagligt fra kl. 08:00 - 12:00 og igen fra kl. 16:00 til 20:00.

Det store pool-anlæg med vandrutchebane m.m. på den anden side af strandpromenaden hører ikke med til Lilia, men der er offentlig adgang og aktiviteterne kan benyttes mod betaling.

Lilia er bedst til fredelig afslapning
Lilia giver dig mulighed for at slappe af i fredelige omgivelser lige ved stranden. Hotellet er bygget i 1999 og er ikke top moderne, men tilbyder alt det, som de fleste ønsker på deres sol-og badeferie. Mange af de ekstra ting som andre All Inclusive hoteller tilbyder er ikke med i pakken på Lilia, som til gengæld lokker med fred og en lavere grundpris for et hotel med denne fantastiske beliggenhed.

Lilia tilbyder rabat ved tidlig bestilling.

Ret til ændringer forbeholdes.

Nemt og trygt
Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en komplet pakke inklusive fly og transfer i Bulgarien dør-til-dør. bulgarien.dk har egne busser. Vi kan evt. hjælpe dig med at leje bil. Dansk guide på stedet efter nærmere aftale. Du kan også vælge selv at organisere transporten. Fuld fleksibilitet. Klik her og fortæl os om dine ønsker. Hvis du gerne vil have tilbud på Hotel Lilia Golden Sands, skriv Lilia under kommentarer.

Stop Sales 2018
Hotel Lilia er udsolgt i følgende perioder:
Alt udsolgt 23.07 og 24.07 

Links
Læs mere om Golden Sands            
Fotos fra Hotel Lilia
Golden Sands på Facebook med masser af historier og fotos
Klima, vejr og vandtemperaturer i Golden Sands
Flere gode ferieboliger i Bulgarien

Få personlig service!
Ring 4333 1989, kontakt os via formularen eller klik på Live Support.

Om bulgarien.dk
bulgarien.dk er et danskejet rejsebureau med 24 års erfaring i rejser til Bulgarien. Bureauet er statsautoriseret turoperatør med obligatorisk forsikringsdækning. Rejseforsikringer og afbestillingsforsikring kan tegnes hos Gouda Rejseforsikring. Læs mere om bulgarien.dk, klik her.

Jeg vil gerne kontaktes

telefonisk via e-mail
tilbud Bulgarien billigt

Hotel Lilia Golden Sands Varna All Inclusive
Hotel Lilia Golden Sands pool strand all inclusive
Hotel Lilia Golden Sands værelse
Hotel Lilia Golden Sands restaurant Halvpension All Inclusive

LiveZilla Live Chat Software

Telefon hjælp Bulgarien