Dejlige lejligheder tæt på Varna og den populære Cabacum strand

Cabacum er navnet på stranden som hører til ”chaika” - et bakket og grønt område nord for Varna med blandet helårsbeboelse, sommerhuse og hoteller. Stranden er et populært udflugtsmål for studerende og indbyggerne i Varna, som kommer hertil i stort tal med bybus og bil for at nyde det rene badevand. I august er her fyldt godt op, særligt i weekender.

Parasoller og strandstole er billigere her end i Golden Sands og et stort udvalg af små restauranter og barer med lave, lokale priser betyder at man hygge sig her dagen land uden at savne noget.

Printvenlig beskrivelse med priser - klik her

Sådan skal du bo
Vælg mellem 2V lejlighed (max 4 pers.), 3V (max 6 pers.) eller 4V (max 8 pers.). De mindste lejligheder er på 60 m2 med terrasser og de største over 200 m2 så der er god plads til familier med aktive børn.

Lejlighederne har aircondition og er indrettet med elegante og moderne møbler, parketgulv og kabel-TV. De fleste lejligheder er privat ejede, så der er stor forskel på stil og indretning. Køkkenet har det nødvendige bestik, porcelæn og andet køkkenudstyr.

I restauranten og på poolterrassen serveres bulgarske og internationale retter samt forskellige drikkevarer. Morgenmad, som er inkluderet i prisen for opholdet, serveres ligeledes her. Under halvdelen af lejlighederne indgår i hoteldriften, så der er normalt god plads på poolterrassen. Aftensmad kan tilkøbes, men det er relativt dyrt og kan ikke konkurrere med priserne på de lokale restauranter.

På den anden side af vejen ligger et minimarked hvorfra man forsyne sig med alle daglige fornødenheder. Ejeren af minimarkedet kører også taxi, taler engelsk og kan med fordel hyres til udflugter. Minimarkarkedet har etableret en terrasse hvor der er flot havudsilgt. Nyd en expresso og en mineralvand til 10 kr. inden du fortsætter til stranden.

Her holder du ferie med de lokale hvilket har klare fordele. I Golden Sands ser restauranterne smarte ud for at lokke turisterne ind, men maden er ofte hurtigt tilberedt og smagløs. I Cabacum er det omvendt. Restauranterne er bygget af billige materialer med stor kreativitet, men for at lokke de lokale til, er maden være god og billig.

Perfekt base for afslapning og udflugter
Busser til Varna "Sortehavets perle" og til Golden Sands resortet standser 50 m. fra Cabacum Beach Residence. Golden Sands ligger ikke længere væk end man kan gå dertil langs vandet. I Golden Sands som er Bulgariens næst største ferieresort kan man bl.a. finde en af de flotteste vandlande på Balkan - Aquapolis samt et aktivt natteliv omkring ”party street” og PR Club på stranden. 

Hvis ikke du er til busser, kan storbyen Varna nås på 10 minutter i taxi. Her kan man fornøje sig med shopping, besøge børnetivoliet i havparken, vinsmagning på strandpromenaden eller nogle af sommerens mange kulturelle arrangementer.

Rabat
Cabacum Beach Residence tilbyder rabat ved tidlig bestilling.

Ret til ændringer forbeholdes.

Nemt og trygt
Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en komplet pakke inklusive fly og transfer i Bulgarien dør-til-dør. bulgarien.dk har egne busser. Vi kan evt. hjælpe dig med at leje bil. Dansk guide på stedet efter nærmere aftale. Du kan også vælge selv at organisere transporten. Fuld fleksibilitet. Klik her og fortæl os om dine ønsker. Hvis du gerne vil have tilbud på Park Hotel Golden Beach, skriv Golden Beach under kommentarer.

Stop Sales 2017
Cabacum Beach Residence er udsolgt i følgende perioder:
4V lejligheder: Opdateres

Links
Fotos fra Cabacum Beach Residence
Læs mere om Golden Sands   
Klima, vejr og vandtemperaturer i Golden Sands

Flere gode ferieboliger i Bulgarien

Få personlig service!
Ring 4333 1989, kontakt os via formularen eller klik på Live Support.

Om bulgarien.dk
bulgarien.dk er et danskejet rejsebureau med 23 års erfaring i rejser til Bulgarien. Bureauet er statsautoriseret turoperatør med obligatorisk forsikringsdækning. Rejseforsikringer og afbestillingsforsikring kan tegnes hos Gouda Rejseforsikring. Læs mere om bulgarien.dk, klik her.

Jeg vil gerne kontaktes

telefonisk via e-mail
tilbud Bulgarien billigt


LiveZilla Live Chat Software

Telefon hjælp Bulgarien