**** Byala First Line luksuslejligheder
.   .
Ferielejligheder i populært kompleks direkte til Sortehavet


Denne side er blevet flyttet - klik her


pool bulgarien byala sommerferie badeferie rejser billig feriebolig ferielejlighed havudsigtLejlighedshotel fra 2007 af usædvanlig høj standard i roligt og naturskønt område mellem Varna og Bourgas. 

Der er trappe
direkte fra hotellet til en pragtfuld sandstrand med blåt flag og livreddere.

Priseksempel: Lejlighed til 4 personer en uge i højsæson: 4.500,-Byala First Line Apartments er et 4-stjernet lejlighedshotel med et stort, centralt poolområde. Der er separat børnepool, poolbar og restaurant med mulighed for at sidde inde eller ude. Hotellet rummer bl.a. spillerum, børneklub, legeplads, supermarked og natklub. Flot spa-center med massage og forskellige behandlinger, jacuzzi, dampbade og saunaer samt fitnesscenter, security og 24 timers reception.
Perfekte rammer for en afslappende sol- og badeferie.

Nogle af aktiviteterne er gratis for hotellets gæster (f.eks. næsten al børneunderholdning), andre kan benyttes mod gebyr.

Det er muligt at opgradere disse lejligheder med en
All Inclusive pakke. Klik her for yderligere info.

Lejlighederne
Vælg mellem 2V (max 4 pers.), 3V (max 6 pers.) eller 4V (max 8 pers.) lejlighed. Lejlighederne er rummelige og smagfuldt møblerede og rengøres under opholdet.

Resortet
Nyd den luksus at bo i første linje til stranden i en moderne og praktisk ferielejlighed smagfuldt møbleret i skandinavisk stil.

Næsten alle resortets 133 ferielejligheder har flot havudsigt. Oplev sommersolen blinke i de turkisblå bølger mens du drikker morgenkaffe på din private terrasse. Står du tidligt op, og er du heldig, kan du se delfiner lege omkring de små fiskerbåde.

For børn
Animation-teamet afvikler aktiviteter dagen lang for børn i alle aldre. Vi anbefaler dette hotel til børnefamilier.

Området
Hotellet ligger i den sydlige udkant af Byala. Der ligger et stort udvalg af sommerrestauranter inden for gå-afstand fra hotellet. På den flere kilometer lange strand foran hotellet findes cafeer hvor man kan spise frokost og nyde en drink eller en kop kaffe. Der er også mulighed for at leje udstyr til vandsport. Alt til lave Byala-priser.

Området har flere naturskønne strande med det reneste badevand. Det tager kun 50 minutter at køre til den pulserende storby Varna med en bred vifte af tilbud til hele familien fx shoppingmalls, teater, museer, ruiner fra romertiden, gokart, delfinshow, mega vandland, børnetivoli og udendørs mineralvandspool med varmt, helsebringende mineralvand.

Nemt og trygt
Vi kan give dig tilbud på en komplet pakke inklusive flytransport og transfer i Bulgarien. Nemt og trygt. Alternativt kan du vælge selv at organisere transporten. Vi kan også hjælpe dig med at leje bil.

Beskrivelse med priser, højreklik for at gemme eller skriv til hbm@bulgarien.dk for at få prislisten tilsendt.

Stop Sales 2015
Byala First Line apartments er udsolgt i følgende perioder:
Ingen udsolgte perioder endnu

Privat udlejning
Nogle få lejligheder i dette kompleks udlejes direkte af ejerne. De kan lejes med 10% rabat i forhold til gældende listepris. Desuden er alle privat ejede lejligheder i kategorien "specificeret". Vi kan give dig præcis information om indretning og beliggenhed allerede når du booker. Privat udlejning følger ikke de generelle Stop Sales perioder. Kontakt os for yderligere information.

Links
Læs mere om feriebyen Byala
Flere fotos fra resortet
Flere tilbud på gode ferieboliger i Bulgarien

Få personlig service!
Ring 4333 1989, kontakt os via formularen nederst eller klik på Live Support knappen til højre.

Om bulgarien.dk
bulgarien.dk har 21 års erfaring med rejser til Bulgarien. bulgarien.dk er autoriseret turoperatør med obligatorisk forsikringsdækning. Ekstra forsikringsdækning kan tegnes hos Europæiske Rejseforsikring A/S. Vores gæster er sikret i tilfælde af konkurs. Læs mere, klik her.


Filmklip fra Byala

Nyd udsigten fra en af de store 4V lejligheder.
Udsigt fra 2V lejlighed på 4. sal.
Nede på jorden og hele vejen rundt.
360 graders filmklip fra naturstranden nord for Byala. Bestemt et besøg værd!


 
 
Byala Beach Resort strand badeferie Bulgarien
Børnevenlig sommerferie badeferie Byala Bulgarien
Bulgarien badeferie Byala børnepool
luksus ferielejligheder Byala Bulgarien
Spa center Byala Beach Resort massage


LiveZilla Live Chat Software


Бяла - Byala

Markedsfør din side


Kontakt mig venligst for mere information

Jeg vil gerne ringes op
Jeg vil gerne kontaktes pr. e-mail
Navn: Email: Telefon:

goodlifebulgaria

Copyright © 2003 - 2016 Skandinav Invest OOD
Se yderligere tilbud på vores hjemmeside www.bulgarien.dk og www.skandinavestate.dk
Kontakt bulgarien.dk eller Skandinav Estate Services


.  
Share