Ferielejligheder med havudsigt i 1. linje til Sortehavet

*** OBS! Vi arrangerer ikke rejser til Byala Beach Resort i 2018 da resortet ikke har hotellicens *** 

Byala Beach Resort er et moderne hotel med stort, centralt poolområde, separat børnepool, poolbar og restaurant med mulighed for at spise inde eller ude. Hotellet rummer bl.a. legeplads, minimarked, flot spa-center med massage og forskellige behandlinger, jacuzzi, dampbade og saunaer samt fitnesscenter, security og 24 timers reception. Fine rammer for en afslappende sol- og badeferie.

Vælg mellem 2V lejlighed (max 4 pers.), 3V (max 6 pers.) eller 4V (max 8 pers.). 

Nogle af tilbuddene er gratis (f.eks. næsten al børneunderholdning), andre (f.eks. massage) kan benyttes mod gebyr.

Printvenlig beskrivelse med priser - klik her

Underholdning
Animation-teamet afvikler aktiviteter seks dage om ugen i højsæsonen. På stranden kan man fornøje sig med vandsport, f.eks. jet-ski (mod betaling) og beachvolley.

Udflugter
Området byder på naturskønne strande med det reneste badevand. Besøg f.eks. Kara Dere nord for Byala. Området er velegnet til kørsel på mountainbike, som kan lejes på hotellet. Det er også muligt at leje scooter i Byala.

Det tager under 1 time at køre til den pulserende storby Varna med en bred vifte af tilbud til hele familien fx shoppingmalls, teater, museer, ruiner fra romertiden, gokart, delfinshow, mega vandland, børnetivoli og udendørs mineralvandspool med varmt, helsebringende mineralvand.

Lejlighederne
Rummelige, lyse og smagfuldt møblerede. Alle lejligheder er indrettet med et fuldt funktionsdygtigt køkken med køleskab. Morgenmadsbuffet eller All Inclusive kan tilkøbes på stedet. Bed om prislisten for tilkøb.

Hotellet
Fra næsten alle lejlighederne er der flot havudsigt. Oplev sommersolen blinke i de turkisblå bølger mens du drikker morgenkaffe på din private terrasse. Står du tidligt op, og er du heldig, kan du se delfiner lege omkring de små fiskerbåde.

Selv om hotellet rummer hele 133 lejligheder er der normalt god plads ved poolen. Mange af lejlighederne er solgt som ejerlejligheder og benyttes kun en begrænset del af året af deres ejere.

Kort sagt: Nyd den luksus det er at bo i første linje til stranden i en moderne og praktisk ferielejlighed møbleret i skandinavisk stil uden at skulle bekymre dig om noget som helst.

Vi anbefaler dette hotel til børnefamilier. Ældre børn (teenagere) vil måske savne mere ”action” præget underholdning. Det kan vi tilbyde andre steder.

Nemt og trygt
Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en komplet pakke inklusive fly og transfer i Bulgarien dør-til-dør. bulgarien.dk har egne busser. Vi kan evt. hjælpe dig med at leje bil. Dansk guide på stedet efter nærmere aftale. Du kan også vælge selv at organisere transporten. Fuld fleksibilitet. Klik her og fortæl os om dine ønsker. Hvis du gerne vil have tilbud på Byala Beach Resort, skriv Byala Beach under kommentarer.

Stop Sales 2017
Byala Beach Resort familielejligheder er udsolgt i følgende perioder:
Ingen udsolgte perioder endnu

Links
Læs mere om feriebyen Byala 
Klimaet og vejret i Byala 
Flere fotos fra Byala Beach Resort
Byala på Facebook med flere fotos og information om aktiviteter og seværdigheder
Flere gode ferieboliger i Bulgarien

Få personlig service!
Ring 4333 1989, kontakt os via formularen eller klik på Live Support.

Om bulgarien.dk
bulgarien.dk er et danskejet rejsebureau med 23 års erfaring i rejser til Bulgarien. Bureauet er statsautoriseret turoperatør med obligatorisk forsikringsdækning. Rejseforsikringer og afbestillingsforsikring kan tegnes hos Gouda Rejseforsikring. Læs mere om bulgarien.dk, klik her.

Jeg vil gerne kontaktes

telefonisk via e-mail
tilbud Bulgarien billigt

Byala Beach Resort Bulgarien
Byala Beach Resort pools
Byala Beach Resort spa
Byala Beach Resort lys i poolen
Byala Beach Resort

LiveZilla Live Chat Software

Telefon hjælp Bulgarien