Bulgarien med All Inclusive hoteller, lejligheder og sommerhuse

Golden Sands har det hele


Hotel Palm Beach ****. Palm Beach ligger i rolige og grønne omgivelser lige ved Golden Sands stranden. Hotellet rummer bl.a. en bowlingbane med bar, billard, fitness, wellness-center med massage og saunaer samt en sky-bar med fantastisk udsigt.

Familier anbefales at booke en af hotellets 4 personers 2V suiter - der er kun 15 stk. Først til mølle!

Med kun 30 meter til stranden og 700 meter til det pulserende centrum i Golden Sands, 24 timers reception, roomservice, lægevagt, spa og døgnåben lobbybar kan alle få styret deres lyst (og blive behandlet hvis de ikke kan). Hotellet byder på et hyggeligt poolområde med separat børnepool, legeplads, elektroniske spil, poolbar og restaurant.

Vælg mellem Halvpension eller All Inclusive.

Læs mere om All Inclusive badeferie på Hotel Palm Beach - klik her


Hotel Royal ****. Et rigtig godt bud på en budgetvenlig All Inclusive ferie for hele familien uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Royal ligger i grønne omgivelser få minutters gang fra centrum af Golden Sands og 300 m fra stranden. Hotellet rummer alt man har behov for på en badeferie, så her kan man bare slappe af.

Hotellet tilbyder dobbeltværelser med plads til tre voksne eller to voksne og to børn.

bulgarien.dks priser er for værelser MED havudsigt. Det er muligt at opgradere til Superior room (værelser renoveret i 2012) mod et mindre tillæg.

Læs mere om All Inclusive badeferie på Hotel Royal - klik her


Hotel Kaliakra Palace **** er et moderne og komfortabelt indrettet 4-stjernet hotel direkte ved stranden med en ideel beliggenhed på selve strandpromenaden.

Indkvarteringen er med Ultra All Inclusive, dvs. alt er inkluderet. Alle måltider og drikkevarer (lokale) til måltider og fra lobbybaren og poolbaren samt snack mellem måltiderne. Reelt er der 24 timers fri bar.

Der er underholdningsprogram for børnene 6 dage om ugen fra 10:00 til 12:00 og 15:00 til 17:00 for børn mellem 4 og 12 år. Børn under 4 år kan deltage ledsaget af forældre.

Læs mere om Ultra All Inclusive badeferie på Kaliakra Palace - klik her


Melia Grand Hermitage *****. Med intet mindre end 727 værelser, er Hotel Grand Hermitage langt det største hotel i Golden Sands. Her er noget for enhver smag.

De 5 stjerner og størrelsen forpligter. Intet overlades til tilfældigheder. Alt er i topklasse — service, indretning, faciliteter og omgivelser.

Her kan du selv skræddersy ferien. Kun morgenmad, halvpension eller All Inclusive. Vælg værelse med udsigt til parken eller havet. Familieværelser til 4 personer. Du kan tilkøbe en luksuspakke, som på Grand Hermitage hedder THE LEVEL. Melia er et af vores top 3 hoteller.

Læs mere om luksus badeferie på Grand Hermitage - klik her


Om Golden Sands
I området findes bl.a. stort vandland (Aquapolis), dykkermuligheder, masser af restauranter og underholdning af alle slags. Golden Sands ligger kun 17 km. fra Varna.

Golden Sands er et velanlagt og grønt strandresort som ligger i udkanten af en naturpark med sjældne plantearter, træer og fugle.

Læs mere om Golden Sands - klik her


Sunny Beach har endnu mere


Hotel Royal Park **** Elenite all inclusive resort er et fantastisk sted at holde ferie. Velegnet til familien som er til sol, bad og farverige drinks. Resortet er for dem som bare vil slappe af til Sortehavets bølgeskvulp eller måske nyde en god bog i en af de mange hyggekroge resortet byder på.

Bare 12 km nord fra Sunny Beach ligger dette dejlige all-inclucive resort i kuperet terræn i en flot natur med høje træer, mange smukke blomster, springvand og pools. Resortet byder bl.a. på vandland med et hav af vandrutschebaner og swimmingpools, som kan friste enhver vandhund, stor eller lille.

Hotellet tilbyder dobbeltværelser med plads til tre voksne eller to voksne og to børn.

Læs mere om All Inclusive badeferie på Hotel Royal Park Elenite Resort - klik her.

Se alternativt tilbud med all inclusive i Sunny Beach Hotel Victoria Palace og andre tilbud med mulighed for tilkøb af halvpension klik her.   

Læs mere om Sunny Beach klik her

Fredelig familieferie i Byala og Obzor


Vemara Club Byala **** - sommerhuse med pool og plads til 5 - 8 personer.

Hvis I er glade for natur og gerne vil have plads omkring jer, men ikke gider bøvle med madlavning på ferien, er dette det helt rigtige.

I skal bo i et stort sommerhus med tre soveværelser og kan nyde All Inclusive buffeten i resortets hotel samt servering af snacks og drikkevarer fra poolbaren, lobbybaren og skybaren til kl. 23:00.

Der er trådløst WiFi Internet på området og husene har satellit TV.

Stranden og Byalas lille havn ligger kun 300 meter fra komplekset. Vemara Club ligger lige ved siden af den arkæologiske udgravning på Sc. Cape Atanas.

Læs mere om All Inclusive ferie i sommerhus - klik her


Byala Beach Resort **** er vores bedste lejlighedshotel med luksuslejligheder i første række ved stranden.

Vil du bo i familielejlighed, findes indkvarteringen ikke bedre. Lejlighederne kan rumme op til 8 personer. Der er trappe direkte til den pragtfulde og flere kilometer lange Byala sandstrand.

Dagen lang er der aktiviteter for børnene, så der er rig mulighed for at få brændt energien af. Resortet har en stor fitness sal og spa med mulighed for afslapning og velvære.

Det perfekte ferievalg til afslapningsferie med børn op til 15 år.

Læs mere om All Inclusive badeferie i luksuslejlighed - klik her


Aparthotel Casablanca All Inclusive **** studiolejligheder og 2V lejligheder.

Hotel Casablanca ligger få hundrede meter fra Obzor by som byder på et pulserende sommerliv med mange muligheder for shopping, hygge, underholdning og oplevelser.

Fra hotellets poolområde fører en gangsti direkte til den populære og børnevenlige badestrand, hvor solturister fra hele Europa mødes.

Lidt længere nede af stranden i retning mod Obzor by har hotellet indrettet en dejlig strandbar. Her kan solen dyrkes og en kølig drink nydes i skyggen mens man kigger på strandliv og blåt hav.

Et godt valg for børnefamilier med børn i alle aldre, også teenagere.

Læs mere om All Inclusive i Obzor - klik her


Om Obzor og Byala
Regionen omkring kystbyerne Obzor og Byala betegnes som Den Bulgarske Riviera. Området byder på et væld af tilbud, bl.a. ridning for børn, hyggelige strandbarer, fisketure, ATV-kørsel mv.

Er man på udkig efter et sted til en fredelig familieferie er Byala det bedste valg, mens Obzor minder mere om de travle turistdestinationer ved Middelhavet.

I modsætning til Golden Sands er Obzor og Byala rigtige byer, så ønsker man at opleve lidt af det "ægte" Bulgarien, er dette et godt valg. Der er kun 5 km. mellem Byala og Obzor.

Læs mere on Byala - klik her

Læs mere om Obzor - klik her

Jeg vil gerne kontaktes

telefonisk via e-mail
tilbud Bulgarien billigt

Kaliakra Palace Golden Sands Bulgarien
Melia Grand Hermitage Golden Sands
Hotel Royal Park Elenite Bulgarien
Byala Beach Resort Bulgarien
Apart Hotel Casablanca Obzor Bulgarien

LiveZilla Live Chat Software

Telefon hjælp Bulgarien