Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Search Property » Betingelser

Information og generelle bestemmelser ved rejser med bulgarien.dk

Vi har ingen fast skiftedag. Vi indretter os efter dine rejsemuligheder og ønsker.

A. Feriebolig, herunder hotel
1. Den fulde, aftalte leje betales ved reservation af ferieboligen. Dertil kommer et sikkerhedsdepositum på kr. 500 ved leje af privat feriebolig. Depositum returneres efter endt ferie minus eventuelle skader eller udlæg. Hotel: Intet depositum.
2. Kunden er ansvarlig for alt, hvad der tilhører ferieboligen, og er ligeledes forpligtet til at erstatte alle forvoldte skader på feriebolig og inventar. Ved skader er kunden forpligtet til straks at underrette bulgarien.dk. Alle skader, som overstiger sikkerhedsdepositum, skal erstattes inden hjemrejsen. Dette gælder også ved indkvartering på hotel.

B. Fly, navne, transfer, forsikring m.m.
1. Hvis der er mere end to måneder til afrejse har kunden mulighed for at nøjes med at betale et depositum på kr. 1.200 pr. flybillet samt evt. forsikring plus evt. indkvartering jf. punkt A.1. Restbeløbet skal indbetales uopfordret til bulgarien.dk senest to måneder inden afrejse. Hvis der er to måneder eller mindre til afrejse ved bestilling, opkræves det fulde beløb. For nogle flybilletter skal fuld betaling ske senest 48 timer efter fremsendelse af ordrebekræftelse, og ændringer er ikke mulige. Betalingsbetingelser fremgår af prislisten og/eller ordrebekræftelsen.
2. Flybillet sendes med e-mail senest en uge før afgang. Mødetid i lufthavnen i Danmark og Bulgarien er normalt to timer før afgang (se evt. rejseplanen).
3. bulgarien.dk har som agent ingen indflydelse på flytransporten og er uden ansvar for flyselskabernes ændringer i rejsetider, priser, aflysninger, bortkommet eller forsinket bagage m.v. Kunden skal selv tjekke aktuelle rejsetider inden udrejse og hjemrejse. Bemærk: Ved køb af flybillet uden indkvartering er aftalepartneren det flyselskab som opererer på den pågældende rute. Ved flyselskabets konkurs under opholdet i Bulgarien bliver kunden transporteret hjem på Rejsegarantifondens regning. Flykonkursordningen finansieres via et passagerbidrag på 2 kr. pr. afrejst passager fra en dansk lufthavn. Ordningen administreres af de danske lufthavne i samarbejde med Rejsegarantifonden.
4. Kunden er ansvarlig for at tjekke visa-regler hvilket sker ved henvendelse til den bulgarske ambassade i Danmark eller den danske ambassade i Bulgarien.
5. Ved for sen indbetaling er flyselskabet berettiget til at slette reservationen. bulgarien.dk er ikke forpligtet til at finde alternativer.
6. Kunden skal tjekke at deltagernes navne på rejseplanen er stavet korrekt (som i pas). Er der fejl, skal bulgarien.dk have besked senest 48 timer efter fremsendelse af rejseplanen. For senere ændringer opkræves et navneændringsgebyr på op til kr. 450 pr. ændring afhængig af flyselskabernes politik.
7. Af hensyn til kommunikationen før og under opholdet i Bulgarien bedes kontaktpersonen hos kunden oplyse mobiltelefonnummer m.m., herunder hvilket mobilnummer kunden kan kontaktes på under opholdet i Bulgarien.
8. I tilfælde af konkurs er alle elementer af pakkerejser dækket af bulgarien.dks rejsebureauforsikring. Ingen anden form for forsikring er inkluderet i rejsens pris. Det anbefales at kunden tegner rejseforsikring, da bulgarien.dk ikke er ansvarlig for skader, uheld, sygdom eller forsinkelser opstået i forbindelse med rejsen.

C. Annullering, ændring, refusion samt returnering af depositum
1. bulgarien.dk er berettiget til at annullere en reservation såfremt der ikke indbetales rettidigt.
2. Refusion: Hvis kunden annullerer reservationen mindre end to måneder før afrejse, mistes forudbetalinger bortset fra sikkerhedsdepositum for ferieboligen. Annulleres reservationen mere end to måneder før lejeperiodens start refunderes halvdelen af det indbetalte beløb for feriebolig plus sikkerhedsdepositum. Annulleres reservationen inden der er sket betaling, opkræves et afbestillingsgebyr på kr. 200. Kunden anbefales at købe afbestillingsforsikring og rejseforsikring hos Gouda Rejseforsikring eller tilsvarende. Beløb betalt til forsikring refunderes ikke.
3. Flybilletter kan som hovedregel ændres indtil en måned før afrejse mod gebyr. Reglerne er forskellige fra selskab til selskab. Spørg. Nogle flyselskaber tilbyder sygeafbestillingsforsikring. Gør opmærksom på at du ønsker forsikring. Flybilletter refunderes ikke ved afbestilling eller udeblivelse. Kunden skal søge erstatning hos sit forsikringsselskab.
4. Vedr. ændring af lejeperiode for feriebolig og evt. ændring af feriebolig har vi ingen fast politik – spørg.
5. Returnering af sikkerhedsdepositum: Kontonummer til kundens danske bankkonto oplyses uopfordret i særskilt e-mail til info@bulgarien.dk med reference til reservationsnummer eller ordrenummer (se faktura). Sikkerhedsdepositum returneres efter klarmelding af ferieboligen. Fra sikkerhedsdepositum trækkes evt. udgifter for mindre skader på ejendommen med tilhørende arealer og forsvundne genstande samt udlæg, f.eks. services, som ikke er blevet faktureret. Er sikkerhedsdepositum ikke blevet refunderet inden 3 uger fra hjemrejsetidspunktet, send reminder til info@bulgarien.dk.

D. Generelt
1. Reservationer er endelige, når betaling er modtaget rettidigt via bankoverførsel eller kortbetaling. Kontant betaling er ikke mulig.
2. bulgarien.dk sender ikke automatisk kvitteriger for indbetalinger. Kvitteringen fra din bank er dokumentation for, at betaling er sket. Kvitteringer udstedt af bulgarien.dk kan dog sendes på anmodning.
3. bulgarien.dk forbeholder sig ret til at tilbyde en anden feriebolig af tilsvarende beskaffenhed til kunden i tilfælde af, at udlejer eller hotellet bryder kontrakten med bulgarien.dk. Kunden har i givet fald ret til at opsige lejeaftalen og forlange hele den betalte leje og sikkerhedsdepositum retur, men kan derudover ikke gøre krav gældende mod bulgarien.dk.
4. bulgarien.dk har efter nærmere aftale med kunden ret til at fremvise privat ejerede ferieboliger til potentielle købere.
5. Eventuel utilfredshed med indkvarteringen afklares på stedet med den lokale vicevært, evt. via bulgarien.dk.

Senest opdateret 15. oktober 2015.

Vigtigt: Læs information vedr. pas m.v. på bulgarien.dk => Bulgarien =>
Tips

Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående - kontakt os. Tak for opmærksomheden!

bulgarien.dk - leverandør af det gode liv i BulgarienSeneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.