Rejseforsikring til Bulgarien


En rejseforsikring er ikke længere et bekvemt tilvalg, men en nødvendighed. bulgarien.dk præsenterer herunder nogle af de mest relevante og populære forsikringer ved ferierejser til Bulgarien.

a) Ungdomsrejseforsikring (under 35 år)
b) Rejseforsikring (under 70 år)
c) Seniorrejseforsikring (fra 70 år)
d) Årsrejseforsikring
e) Afbestillingsforsikring

Bemærk at en afbestillingsforsikring og en rejseforsikring er to forskellige ting. Du bør altid have en rejseforsikring mens en frivillig afbestillingsforsikring giver dig mulighed for at få erstatning inden afrejsen, hvis du forhindres i at rejse.

Med en rejseforsikring i bagagen får du bl.a.:
* 24 timers lægevagt og alarmcentral
* Ingen selvrisiko ved billeje
* Sygeledsagelse ved akut sygdom
* Dansktalende medarbejdere på alarmcentralen

Hvad er en rejseforsikring og hvorfor er det vigtigt?
En rejseforsikring dækker dig på ferierejsen og giver dig muligheden for at få hjælp 24 timer i døgnet, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke på rejsen. Hvis du mister din bagage får du erstatning. Hvis du skal hjemkaldes, får ødelagte din ferie eller vil have en pårørende tilkaldt til dit sygeleje, er det vigtigt med en rejseforsikring. Siden 2015 gælder det gule sundhedskort ikke længere ved ferierejser i Europa.

Det blå EU-sygesikringskort dækker kun behandling på statshospitaler i Bulgarien. Du bør derfor ikke rejse til Bulgarien uden at supplere med en privat rejseforsikring. Private læger og klinikker er generelt bedre udrustet og behandlingen sker hurtigere end på statshospitalerne. Desuden kan der være langt til det nærmeste statshospital, mens hotellerne ofte har en privat læge tilknyttet eller kan henvise til en klinik i nærheden.

Få overblik. Her kan du læse om det blå EU-sygesikringskort
Kvik-link til bestilling af det blå EU-sygesikringskort
Artikel på Rejseliv: Endeligt farvel til det gule sygesikringskort på rejser

Hvordan bestiller og betaler jeg for en rejseforsikring?
Hvis du ved hvilken dækning du har brug for, kan du bestille ved at klikke på et af linkene herunder. Når du har valgt forsikring, betaler du direkte til Gouda. Betaling kan ske online med betalingskort (f.eks. Dankort eller MasterCard) eller via girokort. Hvis ikke du er sikker på hvilken forsikring der er bedst for dig, kan du kontakte bulgarien.dk. Ring 4333 1989 eller send en mail ved at klikke her: info@bulgarien.dk

a) Ungdomsrejseforsikring (under 35 år)
Med en Ungdomsrejseforsikring for personer under 35 år er du dækket rigtig godt ind på rejsen. Du kan få hjælp, hvis uheldet er ude, hvad enten du bare skal til lægen, eller kommer så galt af sted, at du skal indlægges på hospitalet. Du kan ringe til vores 24 timers lægevagt, og vores dansktalende læger og sygeplejersker er klar til at hjælpe dig. Med en Gouda Ungdomsrejseforsikring er du dækket.

Læs mere og vælg Ungdomsrejseforsikring i menuen - klik her

b) Rejseforsikring (under 70 år)
Rejseforsikring til rejser i hele verden for personer under 70 år. Med en Gouda Rejseforsikring får du 100% tryghed, når du rejser på korte eller længere ferierejser. Bliver du syg på din rejse, sidder kompetente medarbejdere på vores alarmcentral klar til at hjælpe dig, og du har adgang til 24 timers lægevagt, hvor du kan få vejledning om medicin og lægebehandling. Vores dansktalende læger, sygeplejersker og krisepsykologer hjælper dig døgnet rundt, hvis uheldet er ude.

BØRNERABAT
Vi giver 50% rabat til børn, der på afrejsedagen er under 16 år. Børnerabatten gælder, når børnene forsikres sammen med minimum en voksen på samme police.  

Læs mere og vælg Rejseforsikring (under 70 år) i menuen - klik her

c) Seniorrejseforsikring (fra 70 år)
Rejser du på ferie med en Gouda Seniorrejseforsikring i kufferten, får du 100% tryghed på rejsen. Vi sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt på Gouda alarmcentral, og du kan få vejledning om alt fra symptomer til medicin. Dansktalende læger og sygeplejersker hjælper dig, hvis uheldet er ude på din rejse.

Seniorrejseforsikringen dækker også tilkaldelse og sygeledsagelse. Hvis du fx har børn eller børnebørn derhjemme, der bliver alvorligt syge, mens du er af sted, kan du komme hurtigt hjem til Danmark. Bliver du syg eller kommer til skade på din rejse, kan dine pårørende komme ud til dig på destinationen.

Læs mere og vælg Seniorrejseforsikring (fra 70 år) i menuen - klik her

d) Årsrejseforsikring
Med en Årsrejseforsikring er du dækket i et helt år på alle ferierejser af op til en måneds varighed. Rejser du flere gange om året, er Årsrejseforsikringen derfor et rigtig godt valg.

Læs mere og vælg Årsrejseforsikring i menuen - klik her

e) Afbestillingsforsikring
Med en Gouda Afbestillingsforsikring er du dækket, hvis du må annullere din rejse eller bliver syg op til afrejsen på din ferie. Med afbestillingsforsikringen kan du udskyde din rejse i stedet for at aflyse den, og dermed undgå økonomisk tab. Vi dækker dine udgifter til ændring af flybillet eller refunderer dine udgifter til køb af en ny rejse. Forsikringen skal købes ved bestilling af rejsen.

Tegning af en afbestillingsforsikring med en forsikringssum på DKK 100.000 og derover skal risikovurderes og godkendes af Gouda før vi kan udstede den.

Læs mere og vælg Afbestillingsforsikring i menuen - klik her

OBS! Vær opmærksom på
* At du skal være i besiddelse af det gule sundhedskort for at være dækket af Goudas rejseforsikringer.
* At det er en forudsætning for dækning, at du ved rejser inden for EU/EØS lande er i besiddelse af det blå EU-sygesikringskort (Bulgarien er medlem af EU).
* Hvis du har en kronisk/eksisterende sygdom eller lidelse, vil der være tilstande, du ikke er dækket for på din rejse. Du har mulighed for at søge forhåndsgodkendelse hos Gouda for at få dispensation for forbeholdet.
* At du skal indsende en helbredserklæring forud for alle rejser i hele verden (med undtagelse for rejser i Sverige, Norge, Finland eller Island) hvis du er fyldt 70 år på afrejsetidspunktet. Det er en forudsætning for dækning at du har fået godkendt en helbredserklæring inden afrejse.

Anmeld skade
Ønsker du at anmelde en skade - klik her

Få personlig service!
Ring 4333 1989, kontakt os via formularen eller klik på Live Support.

Om bulgarien.dk
bulgarien.dk er et danskejet rejsebureau med 22 års erfaring i rejser til Bulgarien. Bureauet er statsautoriseret turoperatør med obligatorisk forsikringsdækning. Læs mere om bulgarien.dk, klik her.

Jeg vil gerne kontaktes

telefonisk via e-mailtilbud Bulgarien billigt
Gauda, Danmark, rejseforsikring
mistet bagage, ferie
Sygesikring, Bulgarien
rejseforsikring, Gauda, alarmcentral, bulgarien, ulykke, sygdom

LiveZilla Live Chat Software
Telefon hjælp Bulgarien