Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Om os » Introduktion til bulgarien.dk

BULGARIEN ER OS

Bag bulgarien.dk står et team bestående af de danskere, der har mest "hands-on" erfaring med turisme og ejendomme i Bulgarien.

Vi kender ikke andre der har været hele vejen omkring ejendomsbranchen med udvikling, salg, byggeri, drift, udlejning/turisme og omfattende investeringer i byggejord langs sortehavskysten.

Vores aktiviteter i Bulgarien går tilbage til 1994. Vi startede med udlejning af ferieboliger i større skala i år 2000. Udlejningen inspirerede os senere til at starte de andre aktiviteter på ejendomsområdet med udgangspunkt i danskernes ønsker og behov.

Vi har boet fast i Bulgarien siden 2005 med vores familier.

Turisme har altid været hjerteblod, og derfor er bulgarien.dk leverandør af "Det gode liv i Bulgarien" med fokus på service og lokalkendskab.

Her på siderne finder du masser af informationer om Bulgariens skatte, nyheder om Bulgarien og udvalgte ferieboliger. Alle hoteller og ferieboliger lejer du via rejsebureauet goodlifebulgaria EOOD, som har skriftlige kontrakter med deres skandinaviske ejere eller certificerede bulgarske managementselskaber.

Vi har personligt inspiceret alle ferieboligerne på nordkysten. Derfor kan du trygt bestille din ferie gennem os. Hvis du har særlige ønsker, eller der er noget, som du ikke er tilfreds med, er det os du skal kontakte.

Vores målsætning er at møde alle vores gæster på den nordlige sortehavskyst personligt. Enten i lufthavnen eller ved ferieboligen. Vi glæder os til at møde DIG! Velkommen til Bulgarien.

Bulgarien certifikat tour operator Turoperator turoperator rejsearrangor rejsegarantiRejsegaranti og forsikring
I 2011 blev vores firma registreret som Turoperatør af de bulgarske myndigheder (klik på certifikatet for stor udgave).

I Danmark er det primært et spørgsmål om økonomi at blive registreret som rejsearrangør. I Bulgarien skal man derudover opfylde en række krav til kompetencer og erfaring med turisme.

Vores gæster er i tilfælde af konkurs sikret ligesom i Danmark. Ikke via en garantiordning, men via en lovpligtig forsikring som fornys hvert år i januar. Turistministeriet og vores forsikringsselskab følger løbende udviklingen i selskabet.

Forsikringsselskaberne foretager et grundigt baggrundstjek af rejsebureauerne inden de tilbyder forsikring. bulgarien.dks forsikringsselskab hedder EuroIns. Selskabet er markedsledende på det bulgarske forsikringsmarked.

Forsikringen er kort fortalt en konkursdækning og omfatter bl.a. hjemtransport i tilfælde af et flyselskabs konkurs. Forsikringspræmien er inkluderet i prisen for pakkerejser.

bulgarien.dk samarbejder desuden med Gouda Danmark om rejseforsikring. Ekstra forsikringsdækning - f.eks. den nødvendige rejseforsikring eller den frivillige afbestillingsforsikring kan derfor tegnes hos Gouda. Læs mere - klik her.

I praksis er du lige så godt sikret, hvis du rejser med bulgarien.dk som med et rejsebureau registreret i Danmark. Du vil opleve, at vi ofte kan levere den samme rejse billigere på grund af lavere omkostninger.

Betaling
Det er nemmest og billigst at betale din rejse via en almindelig bankoverførsel til vores danske firmakonto. Det er muligt at betale til vores bulgarske firmakonto eller med betalingskort, f.eks. MasterCard. Det er Allianz Bank Bulgaria og BORIKA som håndterer vores kortbetalinger. Beløbet veksles først til EUR og derefter til bulgarske leva (BGN). Derfor bliver beløbet lidt højere udregnet i danske kroner, når du betaler med kort, da banken tager gebyr for omvekslingen.

Vil du vide mere? Kontakt os, eller læs mere om vores firmas historie her.


Bulgarien golf golfferieBulgarien-portalen

Ambitionen med denne hjemmeside er at udvikle intet mindre end Danmarks bedste hjemmeside med information om Bulgariens skatte med fokus på turisme og otium, herunder den spirende golfturisme.

Har du artikler, begivenheder eller historier, som kan komme andre til gode ved at blive offentliggjort her på hjemmesiden, så lad os endelig høre fra dig - klik her.


Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  


Lej feriebolig


Beskrivelse af ejendom: Sted:
  Bendita Mare Golden Sands ... se alt Golden Sands  
  SUN Village Byala 4V ... se alt Byala  
  SUN Village Byala 3V ... se alt Byala  

Se alle tilbud om lejeGalleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.