Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » News » Forretning

Bulgariens outsourcingmarked er nummer 1 i Europa
11.11.2010   Sofia News Agency

Outsourcingmarkedet i Bulgarien er i øjeblikket anslået til en værdi på mellem 100 og 150 mio. EUR om året, men har potentiale til at blive 10 gange større udtaler økonomi- og energiminister, Traicho Traikov.

Traikov talte torsdag på en konference med titlen "Bulgarien på verdenskortet for Outsourcing og Offshore" på hotel Sheraton i Sofia. Konferencen var arrangeret af det amerikanske handelskammer i Bulgarien, Bulgarian Investment Agency og Colliers International og samlede over 300 politikere, eksperter, lokale og internationale forretningsfolk.

"Outsourcing er kort fortalt at flytte intern produktion og services til eksterne firmaer. Offshore er kort fortalt at flytte produktion og tjenesteydelser til lande med lavere lønomkostninger og / eller et bedre investerings- og skattemæssige klima" forklarede Traikov.

Ministeren meddelte at Bulgarien rangerer som nr. 1 i Europa og 13 i verden på outsourcingområdet idet han citerede en rappprot fra marts i år udarbejdet af det internationale forskningsagentur "ATKearney."

Traikov påpegede at et lands geografiske placering, kvalificeret arbejdskraft, uddannelse af høj kvalitet og lave skatter er de vigtigste faktorer i forbindelse med outsourcing og nøglen til at tiltrække udenlandske investorer.

Ministeren gav et eksempel på sit eget ministeriums undersøgelse af mulighederne for at give aktiviteterne i forbindelse med forvaltningen af området "konkurrenceevne" til en ekstern samarbejdspartner.

"Hver gang jeg oplever personer som ikke gør deres arbejde, fortæller jeg dem, at vi vil betale andre for at gøre det, og det virker altid" jokede Traikov.Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  twmvwt
security code *
 
please enter the security code*
 
     


Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.