Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » News » Forretning

I Bulgarien har blot 30 pct. af befolkningen adgang til internettet
11.12.2009   epn.dk

Unge surfer rundt på internettet stort set hver eneste dag, viser en ny opgørelse fra EU. Det gælder dog ikke Bulgarien og Rumænien.

Tallene fra EU’s statistikkontor viser, at 88 pct. af unge danskere mellem 16-24 år dagligt tænder for computeren og kobler sig på internettet. Dermed ligger Danmark i den absolutte EU-top, når det gælder unges brug af internettet.

88 pct. rækker til den delt 2. plads kun overgået af Holland. 2. pladsen deler Danmark med Estland.

Men andre aldersgrupper i Danmark er ikke tabt bag en vogn, når det gælder om at bruge internettet. I aldersgruppen 16-74 år svarer 72 pct. af danskerne, at de dagligt eller stort set dagligt er på internettet.

Shopper
Af undersøgelsen fremgår det også, at de daglige ture på internettet bl.a. bruges til at handle ind. I 1. kvartal 2009 har 64 pct. af de danske internetbrugere mellem 16-74 år købt varer over internettet. Mest flittige har mændene været med en andel på 66 pct., mens kvinderne følger i hælene med en andel på 61 pct.

Danskerne elektroniske indkøbsvaner rækker til en 2. plads blandt de 27 EU-lande kun overgået af Storbritannien. EU’s seneste tal over medlemslandenes internetvaner afslører, at der er meget stor forskel i udbredelsen og brugen af internettet blandt de 27 EU-lande.

Løsere net i Øst
Når det gælder brugen af internettet, ligger Rumænien i bund, idet blot 19 pct. af rumænerne dagligt er på internettet. Den sparsomme brug hænger givetvis sammen med, at der kun er 38 pct. af de rumænske husstande, som har adgang til internettet.

I Bulgarien har blot 30 pct. af befolkningen adgang til internettet, og det smitter bl.a. på købelysten ved tastaturet. Kun 5 pct. af bulgarerne svarer i EU-opgørelsen, at de handler ind via internettet.Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  lmdlbe
security code *
 
please enter the security code*
 
     


Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.