Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » News » Sport

Formel 1 til Bulgarien i 2011 - men først skal banen bygges
18.09.2009   Sofia Echo

Bulgarien har fået godkendt en foreløbig kontrakt, som gør det muligt at blive vært for et Formel 1 Grand Prix løb. Formula 1 banen bygges på Dobroslavtsi lufthavnens område nær Sofia. 

"Vi har modtaget kontrakten fra Formel 1 den 13. september, hvor de seneste betingelser fra Bernie Ecclestone blev fremsat. Betingelserne er ens for alle de ni europæiske løb," sagde BMF's præsident Bogdan Nikolov.

Bulgarien får ret til at være vært for løb i 2011-15, med mulighed for at forlænge aftalen yderligere. Det første bulgarske Grand Prix er planlagt i september 2011 sagde Nikolov, og vil blive afholdt før eller efter det italienske Grand Prix på Monza. Han afviste at give flere detaljer om kontrakten.

Ifølge de bulgarske arrangører er en af fordelene ved det bulgarske Grand Prix den lave billetpris, som i gennemsnit bliver på omkring 100 euro for et weekendpas.

Petkov har i et tidligere interview med Dnevnik sagt at "forhandlingerne med premierminister Boiko Borissov og Sofias chefarkitekt Petar Dikov har været positive. Jeg tror at vi vil få tilbudt flyvepladsen til vores formål. Vi har fuld støtte fra Sofia Kommune. "

Ikke alle er begejstrede for den valgte placering. Georgi Yankoulov, formand for landets øvrige motorsportsforeninger, Bulgarsk Motorsport mener at Varna er et bedre valg. "Formel 1 er ikke kun et spørgsmål om at bygge en bane. Du skal have den rette infrastruktur til det, såsom tilstrækkeligt med hoteller, en lufthavn, gode veje og service. Sortehavsbyen Varna synes at være det mest hensigtsmæssige valg" sagde han.

Petkov bemærker hertil at i kraft af Sofia's nærhed til andre store byer, herunder Beograd, Athen, Thessaloniki og Bukarest vil kunne tiltrække flere tilskuere.

Selv om regeringen støtter projektet, vil den ikke støtte med offentlige midler til opførelse af banen, den vil kun tilbyde jord. "I en krise, kan vi ikke forvente, at staten kan påtage sig den slags finansielle forpligtelser" sagde Petkov og fortsatte: "Tag ikke fejl. Hvis vi går glip af denne mulighed, vil Bulgarien aldrig igen få mulighed for vært for et Formel 1 Grand Prix. Dette er en stor udfordring for landet, og det er op til os at vise at vi kan leve op til udfordringen som en sportsnation."Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  klabxh
security code *
 
please enter the security code*
 
     


Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.