Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » News » Sport

Berbatov takker nej til Matthäus
27.09.2010   Ekstra Bladet

Den formstærke United-forward har ingen planer om et comeback for Bulgarien, som den nyslåede landstræner ellers havde håbet på.

I maj kvittede Dimitar Berbatov det bulgarske landshold. Den bulgarske stjernespiller følte sig dengang udmattet og ønskede mere tid til familien. Siden har han fundet topformen i Manchester United - hvad der især kom for en dag med hans hattrick for nylig mod Liverpool. Samtidig har Lothar Matthäus i sidste uge erstattet Stanimir Stoilov på landstrænerposten.

Det tyske fodboldikon vil forsøge at overtale Berbatov til et comeback i landsholdstrøjen, men det får han ikke held med, skriver bold.dk med Reuters som kilde.

- Han vender ikke tilbage. Det gjorde han klart, da han traf beslutningen tidligere på året, siger Berbatovs agent, Emil Danchev.

Dårlig EM-start
Lothar Matthäus, der i 1991 blev kåret til 'Verdens bedste spiller', skal dermed klare sig uden Berbatov, når Bulgarien den 8. oktober skal en tur til Cardiff for at møde Wales i EM-kvalifikationens gruppe G.

Bulgarien har fået en elendig start i bestræbelserne på at nå med i slutrunden i 2012 i Polen og Ukraine. Balkan-landet har tabt sine to første kampe 0-4 ude til England og 0-1 hjemme til Montenegro.Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  uiuskl
security code *
 
please enter the security code*
 
     


Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.