Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » News » Sport

Bansko's stolthed - World Cup i alpint skiløb
27.02.2009   Reuters

Anja Paerson, Sverige i kvindernes styrtløb i Bansko

Bansko bliver vært for en alpin World Cup konkurrence efter 25 års fravær fra den internationale scene. Bulgariens førende vinter resort vil afholde FIS Alpine Ski World Cup 2009 - ikke bare ét, men to konkurrencer i kvindernes løb.

Den internationale elite blandt kvindelige skiløbere er ankommet, ledet af vinderen af Grand Crystal Globe i 2008 og den førende i denne sæsons World Cup løb, Lindsey Vonn fra USA. Vonn vil underholde bulgarske skifans på det smukke bjerg Pirin sammen med andre sværvægtere i denne disciplin, blandt dem den dobbelte World Cup vinder Anya Paerson fra Sverige.

Ud over at Vonn, som synes godt på vej til at vinde årets World Cup titel, vil Bansko blive besøgt af alle fire guldmedaljevindere fra verdensmesterskaberne i Val d'Isere afholdt tidligere i februar. Vonn vandt styrtløb og super-G konkurrencerne i Frankrig og er favoritten i konkurrencerne i Bansko.

Arrangørerne af begivenheden er det bulgarske skiforbund (BSF), og den bulgarske Ski Pool (BSP), med økonomisk og logistisk støtte fra det statslige agentur for ungdom og sport, Bansko operatøren Ulen, og Bansko Kommune. Konkurrencer vil blive afholdt på Tomba pisten, som starter lige under Todorkas bjergtop på 2746 m.

Tomba er den flotteste piste i Bansko-komplekset. Dens egenskaber og parametre blev vurderet af tidligere ski legenden Alberto Tomba, som den er opkaldt efter.

De sammensatte egenskaber kører gjorde det ideelt til vært for en runde af Europa Cup fra FIS Kalender, såvel som alle nationale ski og snowboard mesterskaber og internationale konkurrencer fra Balkan Ski Cup.

Det er første gang at Bansko arrangerer et World Cup arrangement.Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  tbpvjx
security code *
 
please enter the security code*
 
     


Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.