Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » News » Analyser

Økonomer forudser nul inflation i Bulgarien
11.12.2009   Dnevnik

Deflationen vil fortsætte med at påvirke den bulgarske økonomi en tid endnu, men er stadig langt fra at have nogen alvorlig indflydelse, sagde økonomer i går til Dnevnik forud for mandagens frigivelsen af de officielle forbrugerprisindeks tal.

"Der er deflationære betingelser til stede i vores økonomi. Det er svært at få finansiering. Det har ikke været nødvendigt at bede om hjælp til at støtte valutaen udefra og der er meget beskedne udenlandske, direkte investeringer. Det er begge faktor, der kunne udløse en betydelig stigning i pengemængden og sætte gang i inflationen" sagde investering rådgiver Georgi Balgarski.

"Inflationen vil sandsynligvis ligge omkring nul." forudsagde Tsvetoslav Tsachev, senioranalytiker i investeringsmæglervirksomhed Elana Trading.

Priserne på varer og tjenesteydelser i Bulgarien faldt med 0,3% på årsbasis i oktober, det første fald i ti år. Faldet blev tilskrevet lavt forbrug som tilskynder detailhandlere og producenter til at sænke priserne. Langvarig deflation kan underminere virksomhederne, føre til lavere beskæftigelse og faldende indkomster og forværre den økonomiske depression.

Analytikere siger, at der ikke er noget at bekymre sig om på nuværende tidspunkt.

"Det ser ud til at fødevarepriserne ikke er gået ned, men snarere er steget her op til helligdagene. I betragtning af, at ændringerne i priserne på energi og råvarer er ansvarlige for en stor del af deflation, er der ingen risiko for en markant nedadgående prisudvikling" ifølge Tsachev.

Fødevarer udgør mere end en tredjedel af de samlede udgifter i bulgarske husstande.Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  hqbdsw
security code *
 
please enter the security code*
 
     


Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.