Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » News » Presse

Bulgarien og Rusland enige om joint venture for gasledning
15.11.2010   The Sofia Echo

Bulgarien og Rusland underskrev den 13. november 2010 en aftale om at oprette et joint venture til at bygge og drive den bulgarske del af South Stream-gasledningen.

Meddelelsen kom på et pressemøde afholdt af bulgarske premierminister Boiko Borissov og hans russiske kollega Vladimir Putin, der var på et arbejdsbesøg i Sofia.

Aftalen om at etablere et joint venture, som vil blive med ligeligt fordelt ejerskan, blev underskrevet af bulgarske Energy Holding administrerende direktør Maya Hristova og Gazprom CEO Alexey Miller.

Den nye virksomhed forventes at blive registreret ved udgangen af november 2010.

Parterne blev også enige om gennemførelse af en aftale om social sikring, som blev støttet af underskrifter af Bulgariens arbejdsminister Totyo Mladenov og Ruslands viceminister for sundhed og social udvikling Yuri Voronin.

"Det økonomiske og handelsmæssige samarbejde mellem Bulgarien og Rusland udvikler sig positivt," sagde Putin.

"Jeg ønsker at understrege at South Stream-rørledningen er vigtig for Europa," sagde han.

Prisen for Belene atomkraftværket og den ventede reduktion af naturgaspriserne blev ikke drøftet nærmere mellem de to statsledere.

South Stream har intet at gøre med gasprisen for Bulgarien, sagde Putin. Han sagde, at formålet med projektet er at sikre en konstant gasleverance til Bulgarien og Sydeuropa.

I mellemtiden skriver russiske medier, at Gazprom havde formuleret et pakketilbud til Bulgarien, som skulle medføre en reduktion på fem til syv procent i omkostninger til gas inden udgangen af 2012.

Senere samme dag, fortalte økonomiminister Traicho Traichkov det bulgarske nationale fjernsyn, at Rusland havde tilbudt en pris på 6,3 milliarder euro for Belene atomkraftværket, hvilket Bulgarien ikke forventes at acceptere.

Putin og Borissov afviste at give konkrete svar på Belene projektets endelige pris, de potentielle aktionærer og hvornår byggeriet ventes at starte. Den tekniske konstruktion af de Belene atomkraftværket vil blive klarlagt i slutningen af året, sagde Putin, og gav udtryk for at Rusland er parat til at sikre projektets gennemførelse med lån.Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  knnnpf
security code *
 
please enter the security code*
 
     


Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.