Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » News » Presse

Baba Vanga forudså forudså 9/11 og global opvarmning
06.01.2016   BT
baba vanga blind bulgarsk spåkone

Baba Vanga

Hun har angiveligt forudset både terrorangrebet på World Trade Center og tsunamien i Sydøstasien første juledag 2004.

Og spørger man tilhængerne af den afdøde bulgarske spåkone Baba Vanga, så er der mere dårligt nyt på vej i 2016.

I år vil Europa således blive invaderet af islamiske ekstremister, lyder den skræmmende advarsel. Og skal man tro hendes følgere, så er der grund til at tage spådommen seriøst.

»De amerikanske brødre vil falde efter at være blevet ramt af to jernfugle,« har Baba Vanga blandt andet sagt før sin død som 85-årig i 1996.

En spådom, hendes tilhængere altså mener, var en forudsigelse af terrorangrebet på World Trade Center i 2001.

Baba Vangas tilhængere mener også, at hun allerede i 50erne forudså den globale opvarmning og tsunamien i Sydøstasien.

»Kolde regioner vil blive varme, og vulkaner vil vågne. En enorm bølge vil ramme en stor kyst med mennesker og byer, og alt vil forsvinde under vandet. Alt vil smelte, ligesom is,« skulle Baba Vanga have udtalt.

Balkans Nostradamus

Baba Vanga bliver kaldt Balkans Nostradamus på grund af sine spådomme, og hun er igen havnet i søgelyset med sin ildevarslende forudsigelse om den forestående invasion.

Hun skulle angiveligt have advaret om, at muslimer i 2016 vil invadere Europa i en stor muslimsk krig, som vil ende med etableringen af et islamisk kalifat i Europa i 2043 med Rom som hovedstad. Flere konspirationsteoretikere peger på IS’ fremmarch i Mellemøsten som bevis for hendes spådom.

Baba Vanga blev født Vangelia Pandeva Dimitrova i fattige kår i 1911 i det nuværende Makedonien, og hun mistede synet som 12-årig, efter hun blev fanget i et voldsomt stormvejr.

Ifølge myten om hende blev hun fundet flere dage efter, hvor hendes øjne var dækket af et tykt lag af mudder og skidt. På trods af flere operationer fik hun ikke synet igen, men hun forklarede senere, at hun fik sin første åbenbaring i dagene, hvor hun var forsvundet. Og det var herefter, at hun angiveligt fik evnen til at spå om fremtiden.

HER RAMTE BABA VANGAS PROFETIER PLET

1 Angrebet på World Trade Center:
I 1989 sagde Baba Vanga, at »de amerikanske brødre vil falde efter at være blevet ramt af to jernfugle«. Det tolker hendes tilhængere som en forudsigelse af angrebet på World Trade Center.

2 Kina som supermagt:
Ifølge en af Baba Vangas mange forudsigelser ville Kina blive en international supermagt i år 2018. Kina er dog allerede en supermagt, så selv om Baba Vanga har ret, så er hun lige nogle år for sent på den.

3 Barack Obama:
Den blinde bulgarske spåkone forudså også, at USAs 44. præsident ville være afroamerikaner, og det må siges at passe på Barack Obama. Baba Vanga sagde dog også, at han ville blive den sidste amerikanske præsident.

4 Kursk-katastrofen:
I 1980 forudså Baba Vanga, at »Kursk ville blive dækket af vand, og hele verden ville sørge over det«. Det skulle ifølge spåkonen ske i august 1999. 
I august 2000 sank den atomdrevne russiske ubåd Kursk’ til bunds i Barentshavet. Alle ombord druknede. Inden da havde Rusland i flere omgange takket nej til vestens tilbud om hjælp.

5 Global opvarmning og tsunamien 2004:
Årtier før global opvarmning kom på den internationale dagsorden, forudså Baba Vanga muligvis konsekvenserne af de stigende temperaturer. I hvert fald har hun forudset, at polerne vil smelte mellem år 2033 og 2045. 
Derudover forudså hun, at en kæmpe bølge vil opsluge en lang kyststrækning fyldt med mennesker og byer. Det tolker mange som tsunamien i Sydøstasien anden juledag 2004.

BABA VANGAS MISSERE... OG FREMTIDEN

Europæisk atomkrig:
Baba Vanga forudså, at en verdensomspændende atomkrig ville
lægge Europa øde mellem november 2010 og oktober 2014, og det er
altså ikke sket.

Snigmord på verdens ledere:
Ifølge Baba Vanga ville lederne af USA, Storbritannien, Frankrig, Israel og Rusland blive snigmyrdet i 2010, og det skete som bekendt ikke.

Slut med hungersnød:
En af Baba Vangas profetier lyder, at sult og hungersnød vil blive udryddet mellem år 2025 og 2028.

Et selvstændigt Mars:
Skal man tro Baba Vanga, så vil Mars et sted mellem år 2170 og 2256 blive en atommagt, som vil forlange selvstændighed fra Jorden. Samtidig vil mennesket bo i byer under vandet.

Tidsrejser:
Ifølge Baba Vanga kan vi også se frem til at rejse frem og tilbage i tiden. Det sker inden år 2304.


Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  rssyxr
security code *
 
please enter the security code*
 
     


Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.