Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » News » Bulgarien og EU

EU Kommissionen frigiver EUR 82,56 M under PHARE programmet
18.11.2009   Sofia News Agency

Europa-Kommissionen bekræftede at de har fjernet blokeringen EUR 82.563 M i EU-støtte til Bulgarien under PHARE-programmet, som blev suspenderet sidste år for landets manglende tiltag til at bekæmpe korruption. Dette blev annonceret af en officiel erklæring fra Europa-Kommissionens Repræsentation i Bulgarien.

"Kommissionen ophæver suspensionen af betalingerne til tiltrædelse-relaterede programmer under PHARE og overgangsfaciliteten i Bulgarien," sagde Europa-Kommissionens talsmand Mark Gray.

Ifølge ham er beslutningen et resultat af de bulgarske myndigheders store indsats sammen med Kommissionen for at finde frem til tidligere uregelmæssigheder og komme med forslag som kan korrigere for uregelmæssighederne.

"Afgørelsen viser, at Bulgarien har taget anbefalingerne fra Kommissionen alvorligt og forbedret den finansielle forvaltning og kontrol af EU-midler," tilføjer han.

Den frigives midler skal anvendes inden udgangen af året.

Et samlet beløb på EUR 340 M blev tilbageholdt i juli 2008, da Kommissionen tilbagekaldte godkendelsen af den centrale finans-og kontraktenhed i det bulgarske finansministerium og forvaltningsorganet i ministeriet for regionaludvikling og offentlige arbejder. I november samme år suspenderede EU udbetaling af EUR 220 m under PHARE-programmet, der har til formål at hjælpe Bulgarien forberede medlemskabet af EU i form af finansiering af finansiering af infrastrukturprojekter og bidrage til at styrke institutionerne og retsstaten.

Nyheden kommer efter offentliggørelsen af en rapport fra EU Kommissionen i sidste uge hvoraf det fremgik at de fleste EU-midler stadig er i venteposition på grund af Bulgariens svage finansielle tilsyn og utilstrækkelige opfølgning på uregelmæssigheder.Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  cnghdb
security code *
 
please enter the security code*
 
     


Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.