Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » News » Bulgarien og EU

Bulgarien vil tilbage på EU-sporet
27.07.2009   Berlingske Tidende

Bulgariens ny centrumhøjreregering vil bevise, at landet fortjener at være medlem af EU ved at få den vidt udbredte korruption og organiserede kriminalitet under kontrol. Sådan lød det fra premierminister Boiko Borisov mandag.

Borisov og hans regering, der består af reformvenlige og nye politikere, blev taget i ed af parlamentet, efter at hans centrumhøjreparti, Gerb, havde vundet valget 5. juli. Det skete på løfter om at afslutte et klima af ansvarsfrihed og at gøre noget ved den langtrukne recession.

To et halvt år efter at være kommet med i EU har Bulgarien udviklet sig til at blive unionens sorte får. Kommissionen lukkede for et tilskud på over 500 millioner euro (3,7 milliarder kroner) som straf for svindel. Et panel af erfarne europæiske politikere og eksperter advarede i en rapport i sidste uge mod, at det tidligere kommunistiske land var på vej til at glide bort fra EU og ind i Ruslands interessesfære, hvis ikke Bulgariens regering får styr på kriminalitet, korruption og bestikkelse.

- Det vigtigste mål for Gerb-partiets regering er at garantere og implementere Bulgariens europæiske udvikling, sagde den tidligere livvagt og tidligere borgmester i hovedstaden Sofia, Borisov, til parlamentet.

- Nu er det på tide, at vi beviser, at vi er i stand til at fortsætte reformerne og arbejde os ud af de svagheder, som EU påpeger. Vi har fået stemmen fra de selvbevidste bulgarere, der ønsker at leve og blive behandlet som europæere, sagde Borisov.

De to højrepartier, Den Blå Koalition samt Orden, Lov og Retfærdighed, ligesom det ultrahøjreorienterede Attack-parti, støtter Gerb's mindretalsregering og siger, at de deler den ny regerings dagsorden.

Gerb sidder på 116 af det bulgarske parlaments 240 pladser.


Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  fqqgnw
security code *
 
please enter the security code*
 
     


Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.