Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » News » Ferieboliger

Voldsomme prisdyk på ferieboliger i Syden
31.10.2009   Børsen

For ikke så mange år siden blev købet af en feriebolig i eksempelvis Spanien betragtet som den hurtige vej til store penge – så hurtigt steg priserne. I dag er tingene vendt totalt på hovedet.

Enkelte steder er der tale om prisfald på helt op til 75 pct., men ellers er det generelle billede i Spanien, Frankrig, Tyrkiet og Bulgarien, at der er barberet 30-50 pct. af priserne siden toppunktet for et par år siden. Det skriver Berlingske Business.

Usikkerhed om prisfaldende
Der hersker dog vild uenighed om prisfaldendes størrelse, fordi de officielle tal sjældent er til at stole på i Spanien.

"De laves nemlig på baggrund af vurderinger og ikke de faktiske handelspriser. Men de bureauer, der laver vurderingerne, kontrolleres ofte af banker, der har stor interesse i at holde priserne kunstigt oppe. Så de handlede priser er sandsynligvis faldet væsentligt mere, end statistikken viser," siger Frank Øland Hansen, seniorøkonom i Danske Bank.

Ifølge Nykredits Hanne Egaa har prisfaldende været mest drastiske i Spanien, fordi det var her, de galopperende mest under det seneste opsving. Nykredit har salgskontorer i spanske Alicante og Marbella samt Cannes i Frankrig.

En kilde vurderer over for avisen, at boligmarkedet i tyrkiske Alanya i dag ligger 'helt underdrejet'.Lejligheder som disse må i dag forventes at kunne erhverves væsentligt billigere end for få år siden.Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  qacxgr
security code *
 
please enter the security code*
 
     


Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.