Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » News » Ferieboliger

Nyt fra Lighthouse Golf Resort Manager
28.01.2010   Lighthouse Golf Resort

Lighthouse Golf Resort golfskole

Kære gæster og ejere,

Jeg skriver dette nyhedsbrev vedr. Lighthouse Golf Resort for at give en generel nyhedsopdatering og vil gerne benytte lejligheden til at præsentere mig selv som den nye general manager i golfresortet.
 
I den seneste periode har der været intense spekulationer vedr. Lighthouse Golf Resorts projektrealisering og økonomiske situation. Hovedformålet fra min side er at opdatere dig i relation til den faktiske situation, og måske derved dæmpe eventuelle bekymringer, du og andre måtte have.

Vi skjuler ikke den kendsgerning, at den værste økonomiske krise siden Anden Verdenskrig har bremset projektets flotte fremdrift og har gjort det en anelse mere krævende på lønsom vis at drive denne store virksomhed. Ejendomspriserne er faldet en del, men priserne er nu stabiliseret, og vi ser begyndende tegn på en bedring af markedet.
 
Den høje standard på Lighthouse Golf Resort er dokumenteret ved at vi selv under disse vanskelige økonomiske betingelser har formået at opnå gode driftsresultater i den forgangne sæson.             

Golfbanen er i fremragende stand, og vi er stolte af at være værtresort for nogle af dette års største bulgarske golfturneringer. Salget af ejendomme er gået langt bedre, end vi havde forventet. Vi har ligeledes set en betydelig stigning i antallet af golfrejsebureauer som aktivt vil markedsføre projektet i udlandet.


Det er mig en stor glæde at meddele, at vi har været i stand til at sikre restfinansieringen af projektet via vores partner Unicredit Bulbank. Dette skyldes udelukkende vores stærke præstationer som golfresort. Vi har dermed pengemidler til at gennemføre den afsluttede byggefase af Lighthouse Golf Resort.
Arbejdet blev påbegyndt i oktober 2009, og vi bestræber os på at afslutte totalprojektet i september 2011.

Den kommende fase vil omfatte følgende:
   
• Færdiggørelse af Lake District. September måned 2010
Færdiggørelse af beach, faciliteter og standvejen. Maj 2010
Det femstjernede hotel vil åbne marts 2011
Dernæst opføres den skelsættende Lighthouse Restaurant

I relation til drøftelser med ejere, gæster og rejsearrangører er jeg også glad for at kunne meddele, at følgende anlæg vil være klare i løbet af 2010-sæsonen;

Overdækket Driving Range og Club Center
Legeområder og dagbørnehave
Concierge og portierservice
Roomservice og menuplan
Lufthavnsshuttleservice (Varna International Airport)
Forbedret spa- og skønhedssalon
Tennisbaner

Jeg ser det som min hovedopgave at gøre dit ophold i Lighthouse Golf Resort til en behagelig og afslappende oplevelse. Derfor vil vi gennemføre følgende programmer og forbedringer i den kommende sæson:

Lighthouse uniformer til medarbejderstaben
Kundeserviceuddannelse & kundetilfredshedsmålinger
Underholdningsprogrammer (vinsmagning, tema-aftener og special events)
Udflugter til Kap Kaliakra

Din feedback og dine ideer til at styrke projektet er meget velkomne. Tøv ikke med at kontakte mig via e-mail på marketing@lighthousegolfresort.com.

Golfbanen udvikler sig på smukkeste vis, og vi har opgraderet yardagemarkører og baneguiden. Fra og med næste sæson vil Golf Academy benytte et professionelt undervisningslokale med videoudstyr etc., og vi vil have to PGA fagfolk til rådighed hele sæsonen, som kan undervise dig i at blive en bedre golfspiller.

Vi opsætter elektroniske resultattavler og opslagstavler både uden for og i selve klubhuset. En servicevogn vil køre hele dagen for at bringe dig drinks, snacks og udstyr på golfbanen.

Det er mig ligeledes en stor glæde at afsløre indgåelsen af et partnerskab imellem de tre golfbaner beliggende ved det berømte Cape Kaliakra. Alle tre resorts vil arbejde tæt sammen vedr. markedsføring med henblik på at udvikle Kap Kaliakra som den nye populære europæiske golfdestination. Hidtil er dette initiativ blevet godt modtaget af medier og rejsearrangører.

Kvartalvis vil jeg gerne have lov til at opdatere dig vedr. Lighthouse Golf Resort. Vi har lanceret os på facebook.com for at forbedre kommunikationen med vores gæster og ejere.

Lighthouse Golf Resort og markedsføringssamarbejdet Kap Kaliakra har potentiale til at blive et fantastisk golf-hot-spot på sortehavskysten.
Det er den udfordring som jeg har accepteret og dagligt arbejder målrettet på at komme i mål med i et samarbejde med alle involverede parter.

Med venlig hilsen
Lighthouse Golf Resort

Paul Edward Daniel Streater

General Manager


Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords
 

Hej golfere. Dette sted er nyt men har potientale til at komme op i en klasse for sig. Priserne er humane og hvis i vil prøve noget anderledes og noget nyt så er det stedet. If you want to have a feast then go east.

holeinone2009
13.02.2010
 
 
bulgarien keywords
 

Super nyheder Han virker som en meget kvalificeret fyr! ..og super nyheder at de 3 baner er gået sammen om at markedsføre området - det er det eneste rigtige!

mikael danielsen
02.02.2010
 
 
bulgarien keywords
 

Lyder herligt, vi håber at de kommer på plads med Lighthouse projektet, som opn meget høj standard

Golfspiller
29.01.2010
 
 
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  rdkwjb
security code *
 
please enter the security code*
 
     


Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.