Melia Grand Hermitage - uforglemmelig ferie på luksushotel


Størrelse forpligter. Intet overlades til tilfældigheder. Alt er i topklasse — service, indretning, faciliteter og omgivelser. Beliggenheden, arkitekturen og størrelsen giver associationer til Versailles slottet i Frankrig.

Hotellet ligger i en lille park tilbagetrukket fra strandpromenaden. Fra din private balkon skuer du ud over det store poolområde, parken med vandrutchebaner og havet. Stranden ligger kun 100 meter væk. De få hundrede meter til det pulserende centrum betyder, at du undgår diskotekslarmen.

Printvenlig beskrivelse med priseksempler - klik her

Drømmeferie
Vælg værelse med udsigt til parken eller havudsigt. Du kan tilkøbe en luksuspakke, som på Melia hedder THE LEVEL. Vælger du dette program får du et opgraderet værelse og ekstra personlig service samt hotelservices, der normalt skal betales ekstra for.

Luksuspakken THE LEVEL
THE LEVEL omfatter 4 typer af indkvartering: Opgraderede dobbeltværelse med havudsigt eller parkudsigt, Junior Suite eller Deluxe Suite og giver desuden adgang til særlige arealer på og omkring hotellet, herunder et særligt park- og poolområde med opvarmede pools. Få tilsendt specifikation. Uanset om du vælger dette tilkøb, venter en ferie med luksus og afslapning ud over det sædvanlige på Melia Grand Hermitage.

Værelserne
Bo på dobbeltværelse, særligt udvalgte THE LEVEL værelser eller i Suite. For børnerige familier tilbyder vi familieværelser med plads til max 6 personer (mindst 4 personer, heraf mindst 2 voksne). Familieværelserne er to dobbeltværelser, som er forbundet. Familieværelser har altid havudsigt. Alle værelser er ikke-ryder. Rygning foregår udendørs på balkonen.

Værelserne er indrettet med aircondition, lysdæmpning, satellit tv, pengeboks, køleskab, minibar, strygejern, bord, lænestole og balkon. Badeværelserne er indrettet med hårtørrer, brus og badekar m.m.. Der er gratis Internet og 24 timers room service. Gode rabatter til børn op til 13 år. Børn under 2 år gratis (evt. betales for babyseng).

Forplejning
Et ophold på Melia Grand Hermitage er med All Inclusive og starter med morgenmad kl. 07:30. Servering foregår forskellige steder på hotellet. Bed om oversigten og find dit favorittema. THE LEVEL gæster har deres egen restaurant. Du kan naturligvis også gå på kulinarisk opdagelse blandt de mange private restauranter, som ligger i resortet til højre og venstre for hotellet. Spørg din bulgarien.dk guide om råd.

Der serveres aftensmad til kl. 21.30. Udskænkning af All Inclusive drikkevarer starter kl. 07:30 og slutter kl. 24:00.

Børneunderholdning - Kids & Co
En fast stab sørger for underholdningen både indendørs og udendørs, så børnene får svært ved at kede sig. Børn i alderen 4 - 12 år kan deltage i programmet hver dag fra kl. 10:30 til 13:00 og 15:00 - 17:30. Aktiviteterne omfatter gemmeleg og diverse andre lege, jogging, aerobic, bordtennis og vandsport. Derudover er der børnedisco hver aften. Børnene har deres egen Mini reception hvor de får udleveret et personligt hotelpas, så de føler sig som små prinser og prinsesser. Se programmet ved børnenes reception.

Spa center
Hotellets spacenter der breder sig over 1.315 m2 rummer en stor pool, tyrkisk bad, sauna, fitness (gratis for alle gæster), 18 rum med massage, wellness og diverse behandlinger, skønhedssalon, tandlæge og doktor. Bestil tid i spa-receptionen.

Faciliteter
Vandrutchebaner, scene med underholdning, leje af biler og cykler, taxiservice, tandlæge, læge, frisør, skønhedsklinik, you name it. Hotellet har så mange faciliteter, at det vil være for omfattende at komme ind på her. Klik her, så sender vi dig en informationspakke. Følgende faciliteter kan benyttes gratis: sikkerhedsboks på værelset, pools, solstole og parasoller på hotelområdet samt fitness. Poolhåndklæder udleveres mod depositum.

Golf
Signaturgolfbanerne Black Sea Rama, Thracian Cliffs og Lighthouse Golf Course kan nås på en halv time. Bed om yderligere information.

Handicappede
Fem af hotellets værelser er specielt indrettet med gode faciliteter for handicappede. Selve hotelområdet er fint fremkommeligt for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Bryllupper og konferencer
Hotellet har faciliteter til at imødekomme særlige behov. Bl.a. har hotellet en fantastisk brudesuite på 100 m2 med balkon på 9. sal til at skabe de perfekte rammer, når "romantik" står øverst på ønskesedlen. Kontakt os for yderligere information.

Nemt og trygt
Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en komplet pakke inklusive fly og transfer i Bulgarien dør-til-dør. bulgarien.dk har egne busser. Vi kan evt. hjælpe dig med at leje bil. Dansk guide på stedet efter nærmere aftale. Du kan også vælge selv at organisere transporten. Fuld fleksibilitet. Klik her og fortæl os om dine ønsker. Hvis du gerne vil have tilbud på Melia Grand Hermitage, skriv Melia under kommentarer.

Stop Sales 2019
Melia Grand Hermitage er udsolgt i følgende perioder:
Ingen udsolgte perioder endnu

Links
Læs mere om Golden Sands            
Fotos fra Melia Grand Hermitage
Golden Sands på Facebook med masser af historier og fotos
Klima, vejr og vandtemperaturer i Golden Sands
Flere gode ferieboliger i Bulgarien

Få personlig service!
Ring 4333 1989, kontakt os via formularen eller klik på Live Support.

Om bulgarien.dk
bulgarien.dk er et danskejet rejsebureau med 25 års erfaring i rejser til Bulgarien. Bureauet er statsautoriseret turoperatør med obligatorisk forsikringsdækning. Rejseforsikringer og afbestillingsforsikring kan tegnes hos Gouda Rejseforsikring. Læs mere om bulgarien.dk, klik her.

Jeg vil gerne kontaktes

telefonisk via e-mail
tilbud Bulgarien billigt

Melia Grand Hermitage Golden Sands
Melia Grand Hermitage udsigt
Melia Grand Hermitage kids club
Melia Grand Hermitage vandland vandrutchebane
Melia Grand Hermitage all inclusive Bulgarien

LiveZilla Live Chat Software

Telefon hjælp Bulgarien