Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Turisme

To-ugers ferie tiltrækker rekordmange
02.03.2010   Apollo
pic news

To-ugers ferier er mere populært end nogensinde. Det viser en undersøgelse, som Apollo netop har foretaget. 60 % af samtlige to-ugers ferier i skolernes sommerferie er på nuværende tidspunkt solgt.

En undersøgelse, Apollo netop har foretaget over bookingmønstrene for skolernes sommerferie 2010, viser, at mere end 60 % af samtlige to-ugers ferier er solgt på nuværende tidspunkt. Sidste år på samme tidspunkt gjaldt det kun knapt 50 %. Samtidig tilbydes flere to-ugers rejser i år end nogensinde før.

Væk fra kulde og krise, ned til sol og afslapning
”Flere end nogensinde vil på ferie i to uger denne sommer. Mere end 60 % af vores to-ugers rejser i skolernes sommerferie er på nuværende tidspunkt solgt, og forespørgslerne er mange hver eneste dag. Finanskriseåret har skærpet danskernes appetit på at slappe af i varme, behagelige ferieomgivelser og i familiens skød. Man vil langt væk fra al krisestemning, og det er nærmest en mentalhygiejnisk foranstaltning, at det skal være to uger i stedet for den traditionelle ene uge.

Man vil også være sikker på at genvinde varmen efter en af de hårdeste danske vintre i mange år. Som noget tredje skal nævnes, at danskerne efter et 2009, hvor mange måtte undvære rejsen, igen er ved at lægge sig på det høje rejseniveau, som 2008 demonstrerede”, konstaterer Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

Det er ikke kun skolernes sommerferie, der trækker danskerne af sted i to uger. I maj og juni er der også flere end nogensinde, der har bestilt en to-ugers ferie. Hvad gælder maj, har cirka 200 flere valgt en to-ugers ferie i modsætning til sidste år. Det er primært par uden børn og seniorer, der har mulighed for at rejse to uger i maj og juni, - og gør det. 

To uger giver den bedste ferie
”To uger i stedet for én giver bedre mulighed for at dyrke det rejsemål, man har valgt. I den første uge sonderes rejsemålet så at sige, og i den anden er man selektiv og nyder det bedste af det bedste. Med to ugers ferie i bagagen, går man mere rustet mod efterår og vinter, siger vores kunder”, slutter Jan Lockhart.

bulgarien pige strand topløs topless bikini solbader

I feriens anden uge nydes det bedste af det bedste - f.eks. det bedste sted på stranden.

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  anfjit
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.