Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Turisme

Miss Denmark By Night: Festlig finale i Bulgarien
03.08.2010   bulgarien.dk
pic news

10 af Danmarks smukkeste piger giver den gas i Sunny Beach med body tequila og isterningleg.

19-årige Debbie fra Odense er ”Miss Denmark By Night”. Det står klart, efter at hun i weekenden vandt Miss-konkurrencen på Sunny Beach i Bulgarien.

Gennem de senere måneder har 14 forskellige byer kåret deres helt egen ”Miss Denmark by Night” – Danmarks flotteste pige i det danske natteliv. Efter en semifinale gik ti videre til finalen i Bulgarien, hvor odenseanske Debbie Kusch slog dem alle.

- Det er superfedt. Jeg er helt vild glad og stolt og havde ikke regnet med det, siger hun.

Hun skal nu turnere landet rundt og deltage i events og arbejde som gæstebartender. Med prisen følger samtidig 10.000 kroner.

Debbie Kusch studerer til daglig på Odense Tekniske Gymnasium. Debbie Kusch Falden vandt finalen i Sunny Beach.

Debbie Kusch Falden startede med at vinde konkurrencen Miss Odense By Night på diskotek Den Glade Viking og senere en semifinale på Rømøs diskotek Pure Passion, inden finalen bragede løs på Sunny Beach i Bulgarien, hvor tusindvis af unge danskere tilbringer sommerferien med at feste og drikke.

- Jeg havde slet ikke planlagt at deltage, da vi tog i byen dengang på Den Glade Viking. Det var mine venner, der fik mig overtalt. De mente, at jeg havde chancen for at vinde, så jeg besluttede, at det kunne være sjovt at prøve, fortæller Debbie Kusch Falden, der til daglig er elitestudent på HTX, hvor hun især går op i matematik og fysik.

En dagligdag, der unægtelig ligger noget fjernt fra den uge, hun tilbragte med at være festens midtpunkt i Bulgarien.

- Det var ret hårdt at skulle feste en hel uge og sørge for at behandle alle gæsterme på diskoterene lige pænt. Dommerne i konkurrencen skjulte sig nemlig, så vi ikke vidste, hvem de var. Derfor skulle man konstant være enormt venlig, imødekommende og snakke med alle, fortæller Debbie Kusch Falden.

Kæresten bakker op
Selv om der var lidt tømmermænd undervejs, drak Debbie Kusch Falden ikke nær så meget, som den typiske dansker på Sunny Beach.

- For det første er det ikke sjovt at danse på en bar, hvis man er for beruset og slingrer rundt, for det andet drikker jeg sjældent mere end fem-seks drinks på en aften, fortæller hun.

Hendes kæreste har bakket hende op under hele forløbet, selv om konkurrencen indebar, at hun skulle være forholdsvis flirtende over for de mandlige gæster og vise sig frem i undertøj og halvfrække kjoler.

- Han har støttet mig og accepteret, at jeg skulle prøve nogle grænser af. Han ved, jeg aldrig ville vise mig nøgen og er til at stole på. Han jokede godt nok med, at jeg burde have burka på, mens jeg var i Bulgarien, men så havde jeg med garanti ikke vundet, fortæller Debbie Kusch Falden, der ser frem til, at festen fortsætter længe endnu på de mange danske diskoteker, der gerne vil have besøg af Danmarks festligste pige.

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  sxuhaf
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.