Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Turisme

At vågne med delfiner
23.01.2009   Ferieliv.dk
pic news

Hvem kunne ikke tænke sig at vågne op på hotellet med udsigt til havet, hvor delfinerne hopper. Familien Sejling oplevede dette og meget mere på den årlige ferie. 

Vi er en lille familie på 4, som glæder sindsygt til den årlige rejse, som for vores vedkommende er om sommeren. I år 2006 beslutter vi os for at købe vores drømmehus og valgte at købe det i en pris kategori, så vi havde råd til at rejse.

Det vi senere har måtte sande er at pengene ser anderledes ud end vi havde regnet os frem til. Derfor er vi nu to år om at spare sammen til den "årlige" rejse - hvilket gjorde at vi i sommers VIRKELIG havde sparet energi op til at skulle opleve. Vores tur gik til Bulgarien - Byen Obsor. Vi havde selv stået for det hele hjemmefra, hvilket er en super løsning, når budgettet skal holde.

Der mødte os et helt fantastisk lejlighedskomplex, bygget midt på stranden. Vi vågnede til delfinernes hoppen på havet og med en frisk morgendukkert var alle klar til en ny dag. Det der er helt centralt for os når vi er på ferie er stemningen imellem gæsterne.

Mange af disse lejligheder er privat ejede hvilket gjorde at der var en gæstfrihed og invitation til samvær, fordi man kunne "risikere" at møde hinanden igen.

Der var sportskonkurrencer imellem børn og voksne, med masse af grin og pjat og der var pasning af hinandens børn når vi forældre ville nyde en badetur uden børn. Det spil imellem os, gjorde at vi havde den mest fantastiske ferie og vi blev bekræftet i at det ikke er de oplevelser der koster masser af penge der behøver at være de bedste.

Vi rejste 4 mennesker for 17.000 kr. alt incl. i 14 dage.

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  lhdqnw
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.