Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Turisme

Amalie og Peter hygger i Bulgarien
14.07.2010   Ritzau
pic news

Peter og Amalie er en tur ved den bulgarske kyst ved Sortehavet, hvor andre Paradise-deltagere også har fundet ned i sommervarmen.

Er der et sted, hvor der er ligesom i 'Paradise Hotel' er godt vejr og alkohol i lange baner, så er det nok ved Sunny Beach i Bulgarien.

Her kan man i øjeblikket møde det forelskede Paradise-par Amalie og Peter fra sjette sæson af TV 3's populære realityserie.

- Vi har jo job. Vi skal ned og arbejde på et diskotek i Sunny Beach en aften, og så skal vi være på en klub i Golden Sands en anden aften, fortæller Peter til MSN Starlounge.

Glæder sig
Amalie var kæreste med Peter under optagelserne til 'Paradise', men siden har parret brudt med hinanden på det romantiske plan. De ser dog begge frem til opholdet i Bulgarien.

- Det bliver spændende at opleve Sunny Beach og Golden Sands. Jeg har hørt så meget om de steder. Og så glæder jeg mig også til at se være sammen med mine venner, siger Amalie til MSN Starlounge.

Der er nemlig også andre af de tidligere deltagere fra 'Paradise Hotel', der har fundet vej til ferie- og festparadiset ved Sortehavet.

Ingen intriger
- Ud over Peter er Nicolai og Carlos også med på turen. Der går sikkert Paradise i den. Bare uden intrigerne, siger Amalie.

Vennernes tilstedeværelse har sat et synligt præg på Peters hårpragt eller mangel på sammen. Han har fået en superkort crew cut med til Bulgarien.

- Jeg kunne ikke nå at kommer til frisøren, så Nicolai klarede den lige. Min mor bliver ikke glad for at se det. Hun synes det sender et forkert signal. Det er bestemt rart med kort hår i det her vejr, men hun mener, at jeg er pænere med længere hår, siger Peter.

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  rhhjsm
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.