Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Turisme

Her er det billigst at holde ferie
20.08.2010   JP Rejser
pic news

På hvilken feriedestination får man den billigste fadøl, og hvor er det billigst at leje en bil?

Det er ikke ligegyldigt, hvor man beslutter sig for at rejse på ferie med sin familie, når man ser på leveomkostningerne på stedet. Der kan nemlig være store prisforskelle på simple ting som en kop kaffe, en pizza eller et strandsæt med spand og skovl, som børnene kan more sig med.

Falk Lauritsen Rejser har sammenlignet priserne på 16 populære rejsemål, og selskabet har fundet frem til, hvor det er billigst og dyrest at opholde sig blandt disse rejsemål i Europa og Nordafrika.

Dyrt strandsæt på Santorini
Undersøgelsen er lavet ved, at rejsebureauets udsendte medarbejdere har indsamlet priser på forskellige ydelser. Og tendensen er ganske klar.

Man får langt mest for pengene som turist i Bulgarien og Tunesien. I den mere dyre ende ligger feriedestinationer som Tyrkiet og øer som Rhodos, Santorini og Mallorca.

F.eks. koster et strandsæt med skovl og spand omkring 19 kr. i Sunny Beach i Bulgarien og 24 kr. i Tunesien. På ferieøen Santorini må man slippe ca. 73 kr. for den samme type strandsæt.

Billig øl og kaffe
Ligeledes kan man få en øl på en strandbar for 8 kr. i Sozopol i Bulgarien og for 16 kr. i Tunesien. Men ifølge Falk Lauritsen Rejser koster en øl på en strandbar omkring 37 kr. på den græske ø Rhodos. En kop kaffe kan man få til en krone i Tunesien, mens den ligeledes er dyrere på Rhodos, hvor den koster omkring 26 kr.

"Prisniveauet er generelt lavere i landene uden for EU end i landene inden for EU, hvilket ikke er overraskende," udtaler direktør i Falk Lauritsen Rejser, Søren Falk Lauritsen.

En flaske af husets vin?
Vil man gerne have en flaske vin til middagen om aftenen, er der også stor forskel på priserne på de forskellige feriedestinationer. På nogle græske øer som Santorini og Kos koster en flaske husets vin omkring 52 kr. På Mallorca koster det samme omkring 134 kr., mens man på Rhodos må slippe omkring 100 kr. (I Bulgarien koster en god flaske vin sjældent over 50 kr., red.)

Billeje
Vil man leje en bil for at gå på opdagelse i området, er det billigst at leje en kategori A bil i Tunesien. Det koster 1.618 kr., mens det i Bulgarien koster 1.565 kr. Det er dyrest at leje bil på Mallorca, hvor man må slippe 2.900 kr.

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  rieufm
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.