Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Turisme

Spar tusindvis af kroner på augustferie
04.08.2010   Ekstra Bladet
pic news

Sommerferien er slut, og vanen tro dumper charterbranchen nu priserne. Der er masser af penge at spare - især hvis du kan tage afsted med kort varsel.

Vil du også gerne udskyde skolestart, gulvvask, madpakker og hverdag? Så er august måned tiden til at pakke tasken og udnytte, at rejsebranchen holder udsalg.

'Efter en skolesommerferie med fuld belægning på ferieflyene, banker lavsæsonen nu på døren. Og man kan spare mellem 30 og 40 procent og helt op til 50 procent på rejsen til de mest populære sommerrejsemål fra 8. august og tyve dage frem', skriver et af rejsebureauerne i en pressemeddelelse.

- Det betyder ekstra billige rejser for dem, der ikke har fået sol nok over sommeren. Færre impulskøbere har nemlig købt rejser til august, fordi det danske vejr har været så fint.

Spar 2000 kr. per person
Hos Spies ryger priserne ned i august.  - Det er så billigt, at det næsten ikke kan betale sig at blive hjemme, siger produktchef Carlos Cebrian.

- Normalt er der ca. 1500 kr. at spare per person, hvis man rejser uden for feriesæsonen, men jo tættere man kommer på afgang, jo mere er der at spare.

Prisen er vigtig
Det er de mest populære destinationer hvor der er mest at spare. - Men det er klart, at med de her pladser er det ikke alle hoteller, der ligger på stranden, eller alle værelser, der har havudsigt, siger Carlos Cebrian, og forklarer:

- Dem, der ved, hvad de vil have, har booket for lang tid siden. Dem, der rejser nu, er mere spontane og kigger sig lidt omkring for at finde noget her og nu, de har lyst til. For dem er prisen vigtig.

Solen er nødvendig
Også Apollo har gjort klar til ferieudsalget. Her er 90 procent af alle augustrejser dog allerede solgt, men der er stadig gode kup at gøre, især på to ugers-rejser. 

Billige to ugers-rejser
- Det halvkolde vejr den sidste uges tid har overbevist mange om, at en uges ferie under sydens sol, inden det danske efterår sætter ind, er nødvendig, siger Kevin Knudsen, der også især har rejser til det græske øhav og Tunesien, Tyrkiet og Bulgarien.

- Efterspørgslen har gjort, at vi prismæssigt forventer, at 1-ugers rejserne i august løbende vil stige fra nu af, men kan man tage to ugers ferie i august, kan man gøre et rigtigt godt kup. To-ugers rejserne er rent faktisk på nuværende tidspunkt billigere end 1-ugers rejserne, siger Kevin Knudsen.

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  djpxpv
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.