Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » For sjov

Nogle af verdens smukkende kvinder findes i Varna, Bulgarien
18.12.2009   Travelers Digest
pic news

Ifølge amerikaneren Dakota Smith, som skriver for Travelers Digest, er de bulgarske kvinder blandt verdens smukkeste. Konklusionerne er tydeligvis baseret på artikelforfatterens egne observationer og ikke specielt videnskabelige, men anyhow, underholdningsværdien er stor. På samme liste indtager København 2. pladsen. Flot gået, men uha, de ting han skriver.

Her fra bulgarien.dk spørger vi forfatteren: Bulgarske piger kun på 4. pladsen? Har den billige vodka sløret dit syn? Vi stiller over til Dakota Smith.

10. Montreal, Canada
Ahh smagen af Frankrig, men med den bekvemme placering i Canada, er Montreal virkelig en af verdens bedste byer. Masser af gymnasier og universiteter, masser af kvinder, og de er med på moden, en vigtig kvalifikation efter min mening. Den bedste del er selvfølgelig at de alle taler fransk, kærlighedens sprog. Så mine venner, tage en tur til Montreal, og finde en skønhed iført læder trench coat, der vil traktere dig på fransk natten lang.

9. Seoul, Sydkorea
Alle fyre elsker asiatiske kvinder. Det er jeg er temmelig sikker på er et videnskabeligt faktum, og Seoul er hjemsted for en hel del af dem. Byen er en stor, kosmopolitisk og pulserende by. Den er hjemsted for nogle af det bedste natteliv i Asien, og du vil ikke savne muligheder for at møde folk. Efter en tur til Seoul går du ned med et tilfælde af  "gul feber", uanset om du kan lide asiatiske kvinder eller ej.

8. Amsterdam, Holland
Naturligvis skal Amsterdam på listen. Der kører flere smukke kvinder på cykel i denne by end der gør i biler med chauffør i andre byer. Hollandske piger er fantastisk på så mange måder, de er trendy, cool, de er sjove og venlige. De er den slags piger, som du kun ønsker at ”date” i lang, lang tid.

7. Tel Aviv, Israel
Israel har nogle af de flotteste kvinder i verden. Der er noget ganske særligt med de grønne øjne, de er bare fantastisk attraktive. Men pas på, da kvinder over 18 år i Israel skal have været i militæret. Det betyder selvfølgelig, at hvis du sover med en israelsk piges bedste ven, vil hun være i stand til at give dig bank og være udstyret med en Uzi. Der er sikkert langt ude, men det kunne ske.

6. Caracas, Venezuela
Caracas, hovedstaden i Venezuela, Venezuela, landet med flere Miss Universe titler end nogen anden nation, så du ved at hovedstaden må være rasende fuld af smukke kvinder. Kvinder så smukke, at de får brasilianske kvinder til at ligne billige gadetøser i sammenligning.

5. Moskva, Rusland
Moder Rusland er hjemsted for nogle af verdens smukkeste kvinder. Moskvas metro alene har flere skønheder end de fleste af USAs stater, og jeg bor i USA  . Det er ikke kun den store udbredelse af høje, blonde piger med blå øjne som gør det så fantastisk. Det er også den fantastiske venlighedhed. Det er helt klart en unik oplevelse, når det ser ud som om nogle af verdens smukkeste kvinde stirrer på DIG på en måde, så du spekulerer over, om du har en plet på skjorten, men det har du faktisk ikke – de synes åbenbart at du er hot!

4. Varna, Bulgarien
Mange af jer har sandsynligvis aldrig hørt om Bulgarien, nogle af jer ved ikke hvor det ligger, men I har alle sammen været der, i jeres sødeste drømme om natten, når I sover. Et land med billig vodka, mekaniske tyre og vandruchebaner på stranden. Et land med caféer med oppustelige møbler, landet med g-strenge og gennemsigtige bukser, landet med topløs solbadning. Men endnu vigtigere end alt andet, landet med nogle af verdens smukkeste, mest charmerende og flotte kvinder, åh hvor jeg elsker dem!

3. Buenos Aires, Argentina
Buenos Aires bør udpeges som hovedstaden for den vestlige halvkugle, ikke kun for det væld af smukke kvinder som uden sammenligning overgår alle andre latinamerikanske lande, selv Venezuela, men for at være den bedste by på denne side af Paris. Buenos Aires er forbløffende. Hvor ellers kan jeg blive inviteret som talentspejder til modelkonkurrencer og Fashion TV fester, hvor ellers kan jeg kysse en supermodel? Ikke mange andre steder kan jeg fortælle dig.

2. København, Danmark
København har helt sikkert nogle af verdens smukkeste kvinder, og også nogle af de venligste, måske endda en lille smule mere sexede end deres svenske søstre. For eksempel, jeg var lige ankommet til Københavns hovedbanegård, det var sent, jeg var træt, men jeg må have set godt ud, for jeg bemærkede en sød dansk pige kigge efter mig, så kiggede jeg på hende, jeg smilede. Så pegede hun mig ud for hendes veninde, og et øjeblik senere råbte en hel skoleklasse alt muligt efter mig – gode ting. Dette alene er grunden til at jeg siger at København er en af de bedste byer. Det er som Amsterdam, men i stedet for ludere, har København pornostjerner.

1. Stockholm, Sweden
Stockholm er en by fyldt med de flotteste kvinder i verden, kvinder, som ser så godt ud, at når du går ind på en 7-11 du vil sværge på, at du er gået lige ind i et reality tv-showet ”Hvad Sker Der Når Supermodeller Arbejder i en Døgn Kiosk?” Ja jeg ved det er et langt navn, men hey det er sandt. Endnu bedre er det, at kvinderne er super venlige og meget veluddannede. De taler engelsk med engelsk accent, så du begynder at spekulerer på, om England faktisk har smukke kvinder, men om de alle sammen har taget feriejobs i Sverige.

bulgarien.dk bemærker: Alle fotos er med piger fra Varna.

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  xoyhew
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.