Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » For sjov

UFO set over Galata - mere end en dråbe på linsen!
08.02.2010   Moreto.net
pic news

Foto af det uidentificerede flyvende objekt er måske et af de mest pålidelige der nogensinde er lavet. Fotoet blev taget over Varna bydelen Galata med en opløsning på 3,2 megapixel, hvilket er en god opløsning for en kameratelefonen. 

Billedet af Radoslav Dragnev er blevet sendt rundt via mobiltelefoner siden det blev taget i 2008. Dengang offentliggjorde lokale medier øjenvidneberetninger fra personer, der havde set, men ikke fotograferet UFOen. Dragnev mener at det han har set er sensationelt, men han forventer ikke at sagen vil blive taget alvorligt. 

Ifølge fotografen Todor Tanchev fra National Affairs er det umuligt at det, der ses på billedet, er en regndråbe, som skeptikerne har foreslået. Todor Tanchev har over 25 års erfaring med fotografering. Han forklarer bl.a. at en dråbe ville have været lodret, ikke vandret. "Jeg har tit fotograferet, når der er dråber på linsen, men det har intet at gøre med dette billede," sagde Tanchev.

Dragnev selv ønsker ikke at argumentere for fotoets ægthed og er ligeglad med bemærkningerne. Han er overbevist om, at han har fotograferet en UFO. Hans version bliver støttet af andre vidner. Faktisk forsøgte Dragnev at fotografere et enestående naturfænomen - to regnbuer på én gang. UFOen er placeret mellem de to regnbuer.

Ville fotografere en regnbue
Radoslav Dragnev bor i Varna bydelen Galata. Han fortæller, at da solen dukkede frem efter et kraftigt regnvejr så han en smuk regnbue. Minutter senere viste det sig endnu en regnbue. Hans far sagde at det sker meget sjældent, så Rado besluttede at tage et billede. Da han ville tage billedet så han det mærkelige objekt mellem de to regnbuer. En ellipseformet genstand, gennemsigtig top og bund - med skygge. "Med mine venner har vi joket, at det er en skygge fra en sky - hvilket er umuligt," griner han. 

Mødet med det interessante objekt blev dog kort. Sekunder efter billedet var taget, var himlen tom. UFO-oplevelsen har skræmt hans kone og børn. Han siger, at det der er sket ikke er noget usædvanligt. Han hævder, at der over nabolaget ofte er set mærkeligt lys, der bevæger sig i usædvanlige baner. Pludselig er det der for så at forsvinde igen. Fænomenet er også blevet bemærket af andre folk fra nabolaget.

Rado selv er overbevist om, at UFOer findes. Særligt nu, hvor han selv har fotograferet noget uforklarligt. "Universet er umådeligt stort, og det vil være underligt, hvis vi er alene," tilføjer han.

I dag viser Rado kun billedet af de to regnbuer og den hvid genstand mellem dem til venner og bekendte. Han mener ikke at specialister vil tage det alvorligt, og han beskæftiger sig ikke med dem. "Det vigtigste er, at jeg har sådan en smuk og mindeværdig begivenhed foreviget i min telefon," siger han.

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  wbgkqr
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.