Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » For sjov

Ken Lee
06.11.2009   Wikipedia
pic news

"Ken Lee" udført af Valentina Hasan

Ken Lee (korrekt udtale: "Can't live") er en forvansket fortolkning af sangen "Without You", Udført af Valentina Hasan (Bulgarsk: Валентина Хасан), en deltager til audition i den bulgarske sang-konkurrence Music Idol i februar 2008.


Lige før hendes optræden i Music Idol oplyste Hasan til dommerne at hun agtede at synge "Mariah Carey Sangen 'Ken Lee'. Da hun blev korrigeret, at sangen hedder "Without You", sagde Hasan:" Nej, måske, jeg er ikke sikker. Da hun efter sin optræden blev spurgt om, hvad sprog hun sang på svarede hun fast, at det var »engelsk«.


Selv om hun ikke gik videre til næste runde af konkurrencen, blev en video af hendes præstation snart lagt ud på internettet, hvor det blev populært i Bulgarien og i udlandet. Hasan's meget gebrokne engelsk, sammen med hendes endnu uudviklede sangevner, kombineret med stor komisk effekt gav videoen over fire millioner visninger i sin første måned på video websitet YouTube.


Mariah Carey blev vist videoen, efter at den var blevet vist på bulgarsk fjernsyn, og i det franske tv-show "Le Grand Journal", spurgte intervieweren Carey om hun ville vurdere Hasan's præstation. Carey svarede, at hun gav Hasan kredit for hendes chutzpah og at alle, der havde modet til at gå på tv og synge foran så bredt et publikum fortjente klapsalver.


Populariteten af video tilskyndede Music Idol producenterne til at invitere Hasan tilbage til at synge sangen live i studiet et par uger senere. På dette tidspunkt havde Hasan mere træning med de engelske tekster, lavede færre fejl, og lavede sjov med sin egen fortolkning ved at synge de sidste vers i sin oprindelige stil. Denne video blev også lagt ud på YouTube og har samlet haft over 13 mio visninger opgjort  i maj 2008.

Hasan's fortolkning har inspireret mange mennesker til at skabe deres egne parodier og remixes af "Ken Lee", herunder house, disco, og Dayana Mendoza-style performances.


I et interview forklarede Hasan til de bulgarske medier, at hun ikke havde noget kendskab til engelsk. Hun havde lært sangen udenad ved at lytte til den gentagne gange på en kassettebåndoptager, og "sang den på den måde, hun følte den."

Se den igen: Skru op for lyden og klik her. Ken Leeeeeeeee!!!!

http://www.dailymotion.com/video/x5laeb_ken-lee-valentina-hasans-audition-o_fun

 

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  vrvnaj
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.