Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » For sjov

Her må du være nøgen
18.08.2009   Ekstra Bladet og bulgarien.dk
pic news

Miss nude konkurrence på bulgarsk strand

Badeferie, sommerhus, cykeltur og cruise. Har du efterhånden prøvet de fleste variationer af sommerferieaktiviteter? Så er det måske en idé at prøve det hele igen – denne gang uden en trevl på kroppen. Overalt i verden findes der nemlig masser af muligheder for at gøre feriebillederne en hel del sjovere og oplevelserne en hel del anderledes, hvis man altså tør smide lidt hæmninger og en hel del tøj.

Ingen grænser
Hvad end man er en afslappet strandferie eller aktive fridage, er der ingen undskyldning for ikke at gøre det afklædt. For der er ingen grænser for, hvad man kan foretage sig uden tøj på.

Nøgen-cykling
Rejsesiden TripAdvisor.com offentliggjorde for nylig en liste over de fem bedste nøgen events i verden. På listen var blandt andet World naked bike ride, hvor folk cykler nøgne i mere end 20 lande for at protestere mod verdens mange biler, nøgenløb i Pamplona i Spanien og nøgenbadning i AANR World Record Skinny Dip, som hvert år i juli arrangerer, at flere tusinde nøgenbadere hopper i vandet på samme tid for at slå sidste års rekord i Guinness rekord bog.

Fløj i bar mås
Én gang er det lykkedes at arrangere et helt fly fyldt med nøgne mennesker. Det skete i maj 2003, da rejseselskabet Naked-air fløj 90 bare passagerer fra Miami i Florida til Cancun i Mexico. Men der er ingen grund til at tage så langt for de nøgne glæder.

Bar røv på stranden
I Bulgarien findes der også naturiststrande, hvor man kan lade badetøjet ligge og hoppe i de blå bølger, i det mest naturlige outfit. I modsætning til Danmark er der ingen problemer med at holde varmen uden en trevl på kroppen. Et af de populære steder er stranden og klitterne mellem badebyen Kranevo og resortet Albena efter Hotel Gergana i Albena.

Der er også en mindre nudist-strand i Golden Sands efter yacht havnen foran hotel Glarus. Bulgariens største og mest berømte nudisttrand findes i det øde område ved Kamchia floden og naturparken. Kamchia ligger mellem Varna og Byala.
 
Husk masser af solcreme! 


bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  hgekjr
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.