Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Tophistorie

Kare Dere
22.02.2014   bulgarien.dk
pic news

Den sydlige del af Kara Dere stranden ved Byala

Kare Dere er et naturområde på den nordlige sortehavskyst ca. 5 km nord for Byala by. Kare Dere er bedst kendt for sin fantastiske strand.

Kara Dere er et af de få tilbageværende steder på den bulgarske Sortehavskyst, hvor folk kan campere langt fra hoteller og friserede strande med parasoller på snorelige rækker. Uden for badesæsonen kan man nyde den smukke natur, men i juli - september invaderes stranden af campister. I weekender kan der ligefrem være trængsel.

Er du på besøg i området (Byala eller Obzor), bør du ikke snyde dig selv for en strandtur til Kara Dere.

Området er helt blottet for moderne bekvemmeligheder. Her er hverken strøm, drikkevand, toiletter eller livreddere. Ingen larmende jetski eller paragliders. En enkelt lille bar på den nordlige del af stranden har åbent af og til. Her kan du bl.a. nyde en kold øl.

Når det er vindstille, ligner havet en spejlblank sø. En helt særlig stemning indfinder sig når solen går ned og folk samles omkring lejrbålene. Man hygger og har det sjovt uden alle de elektriske gadgets, der fylder vores almindelige hverdag.

Galleri fra Kara Dere på bulgarien.dk

Sådan finder du Kare Dere
Fra centrum af Byala følger du den brede boulevard ned mod stranden. Drej til venstre af første gade. Følg vejen ned og derefter stejlt op til du når udkanten af byen. Her starter en grusvej, der kun vedligeholdes om sommeren. På regnfulde dage bør man ikke køre ud i området, da den hvide lerjord klistrer til dækkene og gør det umuligt at forcere selv små stigninger.

Området er gennemskåret af jordveje på kryds og tværs, men om sommeren er det nemt at genkende vejen til stranden på grund af den intensive trafik. Efter ca. 1,5 km. kører du ned i en kløft. I bunden af kløften løber en bæk, men den er som regel udtørret om sommeren. Kryds bunden af kløften.

Nu er der to muligheder. Gaflen til højre fører til den sydlige del af stranden (500 m) og den til venstre fører til den nordlige (3.5 km).

God fornøjelse!

Galleri fra Kare Dere på Flickr
bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords
 

Hej Henrik Vi er stadig ikke kommet placering af sommerferie nærmere. Hvis vi "kun" er 8 der skal afsted,hvad kan vi så komme til enten Byala eller Obzor for i uge 29

Sanne
06.02.2017
 
 
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  bncogq
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.