Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Aktiviteter

You've got to ask yourself one question: Do I feel lucky?
03.12.2009   bulgarien.dk
pic news

Der er nok at tage sig til på en regnvejrsdag i Varna. Man kan f.eks. tage på museum, gå i shopping mall, spille bowling eller pool, gå i fitness eller gå i biografen. Rigtige mænd og seje tøser tager på indendørs skydebane.

Vi er i Bulgarien. Her behøver du ikke spilde masser af tid på formaliteter. Du skal blot besvare et par spørgsmål a la: ”Har du prøvet at skyde før?”, skrive dit navn i en bog og underskrive en blanket. Så er vi klar til at vælge våben. I glasmontren ligger der et pænt udvalg af pistoler og en enkelt revolver. En 8-skuds Magnum revolver af spansk fabrikat.

Kendere vil genkende en Luger-lignende pistol Ruger MK4 (bedst kendt som SS-officerernes personlige våben i 2. verdenskrig), en Walther P22, Glock 17 og en Glock 23. De to første skyder med ”spejderhagl” (cal. .22), Glock 19 er en 9 m.m. pistol og Glock 23 benytter cal. .40 patroner. Tag ikke fejl, det er alle dødelige våben, også cal. 22 pistolerne, som skal behandles med respekt.

Hvis man vil have personlig instruktion betales et mindre tillæg, men ellers betaler man kun for ammunition og skydeskiver. Vælg at få instruktion første gang, så føler du dig mere tryg.

Vi har valgt våben, købt patroner og er klar. Der lyder et ”wush” da døren til selve skydebanen bliver åbnet. Anlægget er topmoderne med kraftig udsugning, som standser, når døren åbnes. Banen består af fem båse til præcisionsskydning med automatik, hvor skydeskiverne kan indstilles til 7, 15, 20 og 25 meter afstand. Anlægget er installeret i henhold til alle internationale sikkerhedsstandarder af det spanske selskab GTS electronica, som er en af verdens førende producenter inden for udvikling af skydebaner.

Instruktøren udleverer skydebriller og høreværn, gør skydeskiven klar og træder et skridt tilbage. Jeg trykker på knappen ”7” og skydeskiven kører hurtigt ud på 7 meters afstand. Ladegreb. Klar.

Pang, pang, pang… 5 skud og pause. Trykker på nul og skydeskiven kører tilbage.

Ja ja, ikke helt dårligt, men heller ikke helt godt. Instruktøren giver et par råd, og så prøver vi igen.

Anden gang går det bedre, så 3. gang kører jeg skiven ud på 15 meter. For hver runde på 5 skud markerer jeg hullerne i skiven med en tusch.

bulgarien.dk: "Hvad så, Madsen, er det svært at skyde med pistol?" "Nej, det er faktisk overraskende nemt" siger Henrik Madsen og fortsætter "Jeg er vant til at skyde med riffel. Jeg har kun skudt med pistol en gang før. Det var for mange år siden i Texas, og så vidt jeg husker, ramte jeg ikke engang skiven." bulgarien.dk: "Men nu gik det da meget godt?" "Ja, dengang fik jeg bare en pistol i hånden og besked på at skyde. Denne gang fik jeg først nogle gode råd fra instruktøren og derefter en pistol i hånden. Det er forskellen."

Efter 50 skud hver, har vi fået nok for i dag. Våbnet afleveres, vi betaler og runder af med en kop kaffe i baren. Vi hyggesludrer lidt med instrukturen, som bl.a. bemærker "big gun, big fun!". Tak for i dag. Skydebanen sørger for at rengøre våbnene. Nemmere kan det ikke blive.

Skyd med bulgarien.dk
Vil du på skydebane, kan du arrangere det gennem bulgarien.dk. Kontakt os, så reserverer vi tid på skydebanen. Vi henter dig på et nærmere aftalt tid og sted i Varna. Efter skydningen kører vi dig retur til centrum. Prisen afhænger af hvilken og hvor meget ammunition du skyder med, men regn med ca. 300 kr. pr. person for hele pakken.

For Dirty Harry fans – her kommer citatets fulde ordlyd: I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk? 


bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords
 

8 skud, så kan det ikke være en rigtig Dirty Harry gun.

Thomas
09.12.2009
 
 
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  ypopmd
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.