Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Aktiviteter

Gaven til MIG!
27.01.2010   Irena Atanasova
pic news

Min særlige dag, min fødselsdag, startede med et gavekort til massagebehandlinger. Fantastisk ... og en dejlig overraskelse! ... Hvad siger du? Min mand havde gjort det! Jeg ønskede at dække ham med kys! Sekunder senere forstod jeg, at det i virkeligheden var en gave fra en for mig meget speciel person, min svigermor, som jeg holder meget af. Tak, Mom!

I Center Amarant blev jeg modtaget af en smilende og høflig ung dame. Hun førte mig ned ad gangen. Omkring os emmede atmosfæren af varme og god smag! Vi når til omklædningsrummet. Det er et lille værelse er udstyret med garderobeskabe, bad og toilet . Medarbejderen giver mig et håndklæde og behagelige hjemmesko. Hun fortalte mig, at massøren var klar og ventede på mig.

Så er jeg alene og mit eventyr begynder. Jeg tager hurtigt tøjet af. Her er faktisk ikke ret varmt! Og det skab jeg havde fået var i øverste række, hvilket gjorde det nærmest umuligt at arrangere mine ting. Bøjlestangen var helt uden for rækkevidde. Ikke andet at gøre end at proppe mine ting ind i bunden af skabet og komme videre i programmet.

Og nu er det tid til at gå til massagerummet Jeg åbner døren. Og hvad ser jeg her... dæmpet belysning, stearinlys, smagfuld indretning og behagelig musik! ... Jeg lægger mig på massagebænken. Massøren lægger et håndklæde over min ryg og min krop smelter af glæde i den dejlige varme! Der går et par minutter – så forstår jeg, at der er blevet bestilt klassisk full-body massage til mig. Massøren fortæller, at hvis jeg ønsker det, kan jeg ændre valget. Her træder en kvindes typiske nysgerrighed ind. Hvorfor ikke prøve noget nyt end det jeg kender så godt? Jeg har hørt, at mange kvinder vælger anti-cellulite procedurer. Det er ikke noget problem, siger massøren, så jeg beder om en kombination af klassisk massage med elementer af anti-cellulite og spot massage. Tre i en!

Massøren starter med min ryg og fortsætter til skuldre og nakke og videre ud ad armene. Dygtige hænder arbejder sig hen over min krop med olie og teknik, kroppen bliver varmet op, mine sanser skærpet og jeg følger et stort velbehag ved behandlingen. Massagen blev oprindelig designet til at varme og forberede kroppen på den ”rigtige” procedure. Surprise! Ingen af mine venner har nævnt, at anti-cellulite massage er smertefuldt! Nå, ikke så meget – det er til at leve med. Jeg husker en af vores kendte kvinder sige med et underfundigt smil: Pige, for skønheden må du lide! Så sandt, så sandt.

Massøren fortæller om proceduren. Fedtceller er gode til at vokse i størrelse. De svulmer op og virker som et beskyttende lag mellem væv og giftstoffer. Når giftstofferne så har ligget og hygget sig et stykke tid, vælger kroppen at indkapsle dem – altså lukke dem inde, så de ikke længere kan blande sig med andre celler. Formålet med denne massage er derfor at gå baglæns i bogstavelig forstand – altså ruske op i ophobningerne ved hjælp af massage og få tilstanden bearbejdet og løsnet op. Ved at massere ”bulerne” løsnes der op for de indkapslede depoter af giftstoffer. Til denne procedure er det nødvendigt at bruge en særlig massageolie, som trænger dybt ind i vævet og hjælper med at nedbryde fedtbulerne. I mit tilfælde var det fra massageolie fra Juniper ...

Massagen fortsatte med let massage af maven, nakken, hals og til slut en let ansigtsmassage! I alt 70 minutters massage. Resultatet fik mig op i den syvende himmel. Mit eksperiment er slut! Massøren forlader rummet og lader mig slappe af alene med i det dæmpede lys og rolige, behagelig musik.

Genfødt og helt frisk var jeg derefter klar til at møde de andre overraskelser, der ventede mig resten af dagen! Jeg er trods alt hovedpersonen i dag. Til denne artikel fik jeg ekstraordinært oplyst (jeg burde jo ikke vide det) at min oplevelse har kostet svigermor 40 leva (ca. 150 kr.).

Og DIG! Snyd ikke dig selv og dine sanser for denne oplevelse. Den næste historie er DIN!

Adresse: Varna, ul. Rayno Popovich 17
Hjemmeside: www.amarant-bg.com
Hydromassage i Center Amarant, Varna.

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  dpkrre
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.