Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Mad og drikke

Solid salat hos Godzila
21.01.2010   bulgarien.dk
pic news

Der er få restauranter i Varna, som alle kender. En af dem er Godzila. Deres udsendte besluttede at putte kameraet i lommen og lægge ansigtet i smags-dommer folder, da vi en januardag blev inviteret på frokost af Svetla, direktøren for vores regnskabsfirma.

Bedømmelse:
    


Det er få dage efter snestormen, der begravede Varna i snedriver. Det sker i gennemsnit hvert 3. år og kommer altid meget bag på vejmyndighederne. I dagene derefter kan man kun komme frem med 4-hjulstrækker. Da der ikke er ret mange bulgarer der ejer sådan én, og at vinterdæk på bilerne heller ikke er en selvfølge, er der som regel god plads på vejene, og det er lettere at finde parkering i centrum end normalt.

Ganske rigtigt, vi fandt uden problemer en P-plads få hundrede meter fra rådhuset og bevægede og mod restauranten. Vi havde ikke lige tænkt på, at det nok havde været en god ide også at tage vinterdæk på fødderne, så med vores blanke såler på det is- og snedækkede fortov, følte vi os som hovedpersoner i det nye reality-show: Bambi 2010.

Vi nåede frem til restauranten uden at brække noget, og gav os til at lede efter vores vært. Restauranten er inddelt i flere sektioner, hvor man bevæger sig op og ned ad trapper i søgen efter et ledigt bord. For Godzila er altid godt besøgt.

Til sidst fandt vi hende under et mega varmelegeme bagerst i restauranten, hvor hun sad og ventede os med et stort smil. ”Ja, jeg sætter mig altid her, her er dejligt varmt”. Mon ikke, når varmelegemet satte ind med 10.000 watt, følte vi os som grill-kyllinger. Tror du jeg lyver? Bed om fotodokumentation! Vi tog det som en del af oplevelsen.

Godzila er først og fremmest kendt for deres store salater. Og erfaring har lært mig at det måltid, som restauranten opkalder efter sig selv, som regel er god ”value for money”, så jeg bestilte en Godzila-salat på 800 gram (de fås mindre). Salaten var et mix af diverse grøntsager, æg, skinke og dressing. I bunden et godt lag kartofler, en anden Godzila-specialitet. Glimrende, frisk salat og hele portionen røg indenbords uden pause. Men så var der heller ikke plads til dessert. Pyha!

Min ledsager var dog frisk på at prøve desserten og valgte kiksekage. Hun er meget kritisk omkring desserter, og når hun med et konstaterende smil siger, at "dette er Varnas bedste kiksekage”, så skal det tages alvorligt.

Meget mere er der faktisk ikke at sige. Restauranten er lidt discount-agtig (ikke særligt hyggeligt indrettet), men betjeningen er hurtig og høflig, og man får virkelig meget for pengene.

Situationen på billedet: Tjeneren spørger: "Kunne I lide maden?" Svaret fra Irena lød alvorligt: "Ja, men jeres salater er lidt små!" Til det bemærkede tjeneren forbløffet, men fattet, at det var første gang nogen havde sagt det! Og se Svetlas ansigtsudtryk! Det grinede vi længe af.

Hvad regningen præcist løb op i ved vi ikke, for den tog vores regnskabsdame på sig. Mon ikke den landede et sted omkring 25 leva (knap 100 kr.) for os tre?

Godzila har fire restauranter i Varna, herunder en sommerrestaurant på strandpromenaden.


Adresse: Maria Louisa 37A, 150 meter fra rådhuset
Type: Fastfood / salatbar
Bedømt af: Henrik og Irena Madsen, bulgarien.dk
Hjemmeside: www.godzila.bg/

Bedømmelsesskala:
1 kokkehue: En katastrofe. Hundemad.
2 kokkehuer: Kan spises, men ikke anbefales.
3 kokkehuer: Godt gennemsnitligt måltid.
4 kokkehuer: Glimrende måltid over gennemsnittet. Fuld valuta for pengene.
5 kokkehuer: Super oplevelse, vi kommer igen. Ingen svipsere.
6 kokkehuer: Fantastisk oplevelse på alle niveauer – lige til Michelin Guiden.
 

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  jyqsoq
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.