Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Mad og drikke

Har du lyst til en virkelig lækker pizza?
27.01.2010   bulgarien.dk
pic news

Forbered dig på en intim aften med atmosfære, høflig service, rødvin i glasset (bulgarsk naturligvis) og en menu bestående af knasende sprøde pizzaer.

Mange restauranter har noget de kalder pizza på menukortet. Du kan opleve alt fra noget, der minder om en våd skinkesandwich til det ypperligste fra pizzaens hjemland. Og hvorfor spilde tiden på en våd skinkesandwich, når du har bulgarien.dk? Vores anbefaling til dig er Pizza Restaurant "Pizzarela".

Bedømmelse:
      


Du ville aldrig have fundet dette sted på egen hånd. Det ligger langt fra alt der lugter af turisme, i kvarteret omkring Varna Tekniske Universitet. Udefra ligner den lille et-etages træbygning med store ruder en lokal restaurant med traditionelle og billige bulgarske retter på menukortet såsom kebapche (cylinderformede frikadeller), kjufte (runde frikadeller), suppe og shopska salat (tomat, agurk, lidt løg og reven fetaost). Men det skal snart vise sig at det er ganske andre ting, der er på menuen.

Venligt personale fanger hurtigt dine øjne og ledsager dig til et bord efter dit ønske. Det er umuligt ikke at føle den varme og venlige atmosfære omkring dig. Dine øjne vil stoppe ved en stor muret sten-ovn hvor en ung mand mestrer håndværket som pizza-bager.

Restauranten er næsten fuld, snakken går livligt, og det er synligt, at de fleste af de besøgende er venner og studerende, som er vant til at komme her for at udveksle synspunkter under måltiderne.

Her kan du også organisere en romantisk du-og-jeg middag. Restauranten har ét bord, der er særligt velegnet til det. Du vil finde det, er jeg sikker på!
 
Den høflige tjener kommer med menukortet, som jeg ikke vil gå i detaljer med. Jeg vil kun fortælle at hver af pizzaerne på kortet har sin egen charme. Glem ikke! Pizza er denne restaurants speciale. Menuen byder naturligvis også på salater, ovnbagte retter, pastaretter, grillet kød samt et pænt udvalg i vin og øl. Men du bestiller pizza!

Hvis du er skeptisk over for hvorfor vi anbefaler netop pizza som dette steds speciale, så følg mit råd. Se hvordan de forbereder den! Smag den og du vil helt sikkert være enig med mig. Det er indlysende, at ejerne har ønsket at skabe et kvalitetsprodukt.

Slut af med en dessert. Sortimentet er ikke stort De tilbyder de sædvanlige desserter som du finder du i de fleste bulgarske restauranter: Pandekager, tiramisu, creme karamel og is. Det er en naturlige afslutning på denne middag.

Endelig kommer den sidste, gode overraskelse. Regningen! Det er helt normalt og acceptabelt at betale 10 - 15 leva pr. person. Vores regning blev på 30 leva – med vin - for tre personer.


Adresse: Uliza Student 14 ved Varna Technical University
Type: Pizzaria og italiensk køkken
Bedømt af: Irena Atanasova, bulgarien.dk med familie
Hjemmeside: -

Bedømmelsesskala:
1 kokkehue: En katastrofe. Hundemad.
2 kokkehuer: Kan spises, men ikke anbefales.
3 kokkehuer: Godt gennemsnitligt måltid.
4 kokkehuer: Glimrende måltid over gennemsnittet. Fuld valuta for pengene.
5 kokkehuer: Super oplevelse, vi kommer igen. Ingen svipsere.
6 kokkehuer: Fantastisk oplevelse på alle niveauer – lige til Michelin Guiden.

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  elqdaf
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.