Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Mad og drikke

Pirin Golf & Country Club
10.01.2010   bulgarien.dk
pic news

Intet mindre end den bedste restaurantoplevelse i Bulgarien siden mit første besøg i landet i 2001. Juleaften i gode venners lag, var en succes pga. lækker mad, professionelle tjenerinder og smukke omgivelser med ild i herregårdspejsen.

Pirin Golf & Country Club er hjertet i PGA golf- og skiresortet som med sine baner strækker sig over tre km ved foden af Pirin bjerget. Strålende view fra resortet til de tre bjergmassiver Pirin, Rila og Rodopi som omkredser Bansko / Razlog dalen beliggende i ca. 800 meters højde. Området ligger i det sydvestlige hjørne af Bulgarien, to timers kørsel fra Sofia.

Bedømmelse:
    


Efter rekognisering af udvalgte restauranter i Bansko og Razlog før juleaften, var vi efter et kort besøg på stedet, blevet enige om at satse på at udleve juleaften i klubhusets a la carte restaurant. Vi var ikke ude efter flæskesteg og brune kartofler, men derimod stemning og velsmagende mad passende for en højtidsaften.

Da vi ankom ved 19-tiden blev vi budt velkommen af en nobel herre (restaurantchefen) som viste os til bords på første paket til den store pejs placeret midt i den smukke restaurant. Fra restaurantens vinduer er der udsigt til Pirin og Rila, og vist også Rodopi. I løbet af et minut blev vi budt varmt velkommen af vores uniformerede tjenerinder som straks organiserede babystol til Sophie på 10 måneder. Menuer på engelsk og bulgarsk blev elegant overrakt.

Restaurantens indretning er moderne alpestil med 12 meter til loftet. De tykke loftspær i naturtræ med indirekte belysning giver en varm følelse i maven. Relaxområdet i den vestlige vinge af klubhuset har store tunge møbler og lænestole som man kan synke dybt ned i og nyde det lune skær fra endnu en herregårdspejs. Den sydlige vinge er forbeholdt medlemmerne af golfklubben og er indrettet i samme smagsfulde stil i en kombination af natursten og træ.

Efter en nøje gennemgang af menuen faldt valget på caprese salater, som blev serveret med friske og solmodne tomater og lækker mozzarella.

I Bulgarien serveres sjældent mørt oksekød, idet man har tradition for at producere og spise kalvekød frem for oksekød som i andre lande. Derfor tiltrak de 350 grams oksemørbrad-steaks i følgeskab af kartoffelgratin og broccoligrønsager på menuen sig al opmærksomheden fra vores side. I menuen var det noteret, at det drejer sig om oksekød. Dette måtte vi springe på.

Vi valgte husets vin serveret ét glas ad gangen, på trods af vinkortets store selektionen af bulgarske og udenlandske vine i alle prisklasser. Vi skulle køre hjem efter besøget. Restauranten tilbød Tellish Carbernet Sauvignon 2007 som deres udskænkningsvin. For prisen nød vi en topvin. Rund og afbalanceret i smagen, dybrød farve.

Købet var velhængt og perfekt medium tilberedt med kryddersmør på toppen. Vi var alle enige om at springe over desserten, idet risalamanden stod klar i hotellejligheden og afventende vores hjemkomst fra restauranten. Som danskere kunne vi undvære flæskestegen, men ikke risalamande med mandel. No way.

I stedet for dessert på restauranten besluttede vi at tage kaffe og cognac i de bløde læderlænestole i det føromtalte relaxområde. Espressoen var brygget på 1st klasses kaffebønner og den franske cognac blev flot serveret i den rette temperatur. Perfekt afslutning på julemiddagen.

Risalamanden hjemme på hotellet fik seks kokkehuer, men det er en helt anden historie.

Adresse: Pirin Golf and country Club, Razlog/Bansko
Type: Golfrestaurant med gourmetkøkken
Bedømt af: Rene Rasmussen, bulgarien.dk
Hjemmeside: www.piringolf.bg

Bedømmelsesskala:
1 kokkehue: En katastrofe. Hundemad.
2 kokkehuer: Kan spises, men ikke anbefales.
3 kokkehuer: Godt gennemsnitligt måltid.
4 kokkehuer: Glimrende måltid over gennemsnittet. Fuld valuta for pengene.
5 kokkehuer: Super oplevelse, vi kommer igen. Ingen svipsere.
6 kokkehuer: Fantastisk oplevelse på alle niveauer – lige til Michelin Guiden.
 Restauranten i Pirin Golf and country club.
Udsigt til de omkringliggende bjerge fra den smukke bane.

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  jtoctm
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.