Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Mad og drikke

God spansk madoplevelse på Varnas gågade
19.10.2009   bulgarien.dk
pic news

På Restaurant Bodega har de gjort meget ud af både indretningen og menukortet. Restauranten ligger hvor min favorit whiskey-bar tidlige havde til huse, men jeg har åbenbart ikke støttet dem nok, siden de har valgt at lukke. Og erstatningen er altså helt i orden.

Bedømmelse:
    

Vi havde en pause i mødekalenderen og valgte at prøve frokostmenuen hos denne nyåbnede restaurant. Det var lidt køligt, så vi valgte et bord indendørs, selv om det sad en del folk ved de to rækker borde udendørs under markisen. Restauranten var knap halvfuld – krisen har resulteret i at antallet af lokale gæster på de lidt finere restauranter er dykket. For maden fejler i hvert fald ikke noget på denne restaurant.

Atmosfæren er hyggelig med dæmpet musik. Mens vi ventede kunne vi nyde udsigten over området ved festivalkomplekset fra de store vinduer. Det obligatoriske TV, som man finder på alle restauranter fra den billigste snaks til den dyreste gourmet-restaurant kørte med et sportsprogram i baggrunden og virkede ikke generende.

Restauranten har også en bar, så man kan komme her i alle anledninger, også hvis man bare vil have en kop kaffe.

Kort efter at vi havde bestilt kom tjeneren med en appetitvækker bestående af marineret ”alt godt fra havet” på husets regning. Vi går ud fra at det er en typisk appetitvækker i Spanien og det smagte glimrende.

Tjeneren var høflig og beleven – gjorde sig bestemt fortjent til drikkepenge. Eneste minus var at betjeningen var lidt for langsom set i lyset af at vi havde valgt dagens menu, men den var altså værd at vente på.

Restauranten har et godt udvalg af bulgarske vine samt vine fra Spanien, Italien, Chile, Argentina, Australien, New Zealand, og Portugal. Hvis der er fornuftige bulgarske vine på kortet, vælger vi altid én af dem. Bodega har hhv. ca. 20 populære bulgarske røde og 20 hvide vine på kortet. MEN nu var det frokost, så måltidet blevet skyllet ned med en Shumensko Premium.

Forretten bestod af en krem-suppe med kartofler og løg. Den var lækker og blev slugt til sidste dråbe. Hovedretten var en sprød kyllingefilet med spinatsalat og philadelphia. Kyllingen var dejligt saftig og salat-mikset passede godt til. Hvor de havde brugt philadelphia fandt vi ikke ud af, men godt smagte det. Vi valgte at få retten serveret med frisk hjemmebagt ”pitka” – den bulgarske variant af kuvertbrød. Et fint og ikke for tungt måltid, så vi kunne fortsætte arbejdet uden behov for siesta.

En del af oplevelsen ved at gå på restaurant i Bulgarien er at besøge toilettet, der ofte lever sit eget liv adskilt fra resten af etablissementet. Vi har set alt – fra toilettet på en luksus-restauranten, hvor det ser ud som om nogen har smidt en håndgranat, over pedal-toiletter, til gennemført italiensk designer-stil. Toilettet på restaurant Bodega er over gennemsnittet og skiltene, der viser vejen for hhv. mænd og kvinder får smilet frem...

Regningen løb op i ca. 25 leva (små 100 kr.), hvilket er lidt dyrt efter bulgarske forhold, men rimeligt når man tager kvaliteten i betragtning. Vi kommer tilbage til aftensmad en skønne dag.

Adresse: Slivnica Blv. nr. 9, 100 meter fra Black Sea Hotel over for festival-komplekset
Type: Spansk restaurant
Bedømt af: Henrik Madsen, bulgarien.dk
Hjemmeside: Klik her

Bedømmelsesskala:
1 kokkehue: En katastrofe. Hundemad.
2 kokkehuer: Kan spises, men ikke anbefales.
3 kokkehuer: Godt gennemsnitligt måltid.
4 kokkehuer: Glimrende måltid over gennemsnittet. Fuld valuta for pengene.
5 kokkehuer: Super oplevelse, vi kommer igen. Ingen svipsere.
6 kokkehuer: Fantastisk oplevelse på alle niveauer – lige til Michelin Guiden.

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  isydin
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.