Rentals
Rental Search

Search by Keyword or Phrase
Flights

Personal flight
booking service

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Home » Life Magazine » Mad og drikke

Byalas måske bedste restaurant
23.09.2009   bulgarien.dk
pic news

På gourmet-rejsen ville badebyen Byala mellem Varna og Bourgas helt sikkert IKKE være et stop værd. Og dog, vi som bor her fuld tid fik os en sjælden, glædelig oplevelse med en veltilberedt T-bone steak på den nyåbnede restaurant, som ligger i Hotel Palazzo ved siden af rådhuset.

Bedømmelse:
    

Efter en inspektion på en af vores byggegrunde besluttede vi at tjekke Byalas nyeste restaurant. Restauranten var så ny, at det endelige møblement ikke var ankommet endnu, og der stak ledninger og rør ud hist og pist. Vi blev vist hen til et bord med nogle stole, som mest mindede om havestole. Restauranten var næsten tom. Vi havde ikke de store forventninger, men skulle snart blive overraskede.

Atmosfæren er lidt morgenmadsrestaurant-agtig med billig, men kreativ finish, men det ER jo også et hotel, som kun kan forvente fuld belægning nogle få måneder om året. Vores tjener var en pige, som vist her havde sin debut i tjenerfaget. Hun var sød og meget hjælpsom og løb ikke væk, da vi hev kameraet frem.

Fra restauranten er der kig til havet, og der var også stillet borde op i haven. Vi fik at vide at der er planer om at etablere en pool foran restauranten. Bare klø på, det vil forbedre oplevelsen. Hotellet kalder sig selv et luksushotel, og man må da sige at de efter Byala-forhold gør sig umage.

Vi havde ikke meget tid og gik direkte til hovedretten. Vi havde lyst til bøf efter at have knoklet rundt i det bulgarske landskab hele formiddagen. Trods mange skuffende bøf-oplevelser – det er HØJST 1 ud af 100 restauranter i Bulgarien der kan finde ud af at servere en ordentlig muh-bøf – tog vi chancen, at satte fingeren på ”T-bone steak” i menukortet og lænede os tilbage forberedt på endnu en skuffelse. Men sådan skulle det ikke gå!

Bøffen var mør, saftig og perfekt stegt med et svagt rosa skær. Tilbehøret med grøntsager og kartofler matchede perfekt. Efter at have forkælet smagsløgene med et par mundfulde blev vi enige om at appelsinjuice var helligbrøde mod dette måltid og bestilte et par glas Merlot rødvin. Mums!

Senere fandt vi ud af at den store mand, der sad ved et af nabobordene da vi ankom faktisk var kokken. Efter at have nydt en kop kaffe Bulgarian style (espresso) sagde vi tak til det samlede personale og betalte regningen, som for to personer var på ca. 80 leva (ca. 300 kr.). Hvis vi havde vidst, at det ville tage dem en halv time at få skrevet en faktura, ville vi også have prøvet deres dessert, så vi havde noget at tage os til i ventetiden.

Adresse: St. Andrei Premianov 29B, 50 meter fra rådhuset i sydlig retning
Type: Hotelrestaurant med internationalt køkken

Bedømt af: Henrik Madsen, bulgarien.dk
Hjemmeside: Klik her

Bedømmelsesskala:
1 kokkehue: En katastrofe. Hundemad.
2 kokkehuer: Kan spises, men ikke anbefales.
3 kokkehuer: Godt gennemsnitligt måltid.
4 kokkehuer: Glimrende måltid over gennemsnittet. Fuld valuta for pengene.
5 kokkehuer: Super oplevelse, vi kommer igen. Ingen svipsere.
6 kokkehuer: Fantastisk oplevelse på alle niveauer – lige til Michelin Guiden.

bulgarien keywords


bulgarien keywords
Go Back | Post your comment | Print |
bulgarien keywords


bulgarien keywords


bulgarien keywords Your Comments


bulgarien keywords Comments:
Name:
Date:
bulgarien keywords


bulgarien keywords Post your comment   bulgarien keywords
 
 
Name*
Comment*  
    
email * (not showed)
 
  unowod
security code *
 
please enter the security code*
 
     


bulgarien keywords


 

Gallery
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Sitemap | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.