Badehotel med værelser og familielejligheder i 1. linje

Hotellet blev renoveret i 2012, er på 7 etager og rummer i alt 200 værelser og lejligheder. Kaliakra Palace er et rendyrket familiehotel. Her finder man som regel ingen party-turister.

Hotellet rummer masser af faciliteter. En af vores personlige favoritter er den hyggelige restaurant, hvor man kan sidde ude og nyde havudsigten mens man spiser.

Printvenlig beskrivelse med priser - klik her

Der er ingen strandbarer foran Kaliakra, så nattesøvnen er sikret. Hotellet ligger dog inden for rækkevidde af den nataktive del af Golden Sands, så der er ikke helt stille.

Gratis solstole på stranden
Som en del af Ultra All Inclusive pakken medfølger to liggestole og en parasol på stranden pr. værelse/lejlighed. Hvis du før har holdt ferie i Golden Sands, ved du at dette er en god ting! Liggestole og parasoller ved hotellets pools kan naturligvis også benyttes gratis.

Øvrige gratis faciliteter og service
Trådløst internet i lobbyen og i superior-værelser
Bordtennis
Dart
Vand-volleyball og almindelig volleyball
Mini-fodbold
Basketball
Animation med underholdning og vandgymnastik
Fitness

Mod betaling: Sikkerhedsboks, parkering, doktor, massage og sauna, billard, taxi, tøjvask og rensning. Derudover købmand og hæveautomat.

For børnene
Barneseng, barnestol og legeplads. Der er underholdningsprogram i Kids Club for børnene 6 dage om ugen fra kl. 10:00 til 12:00 og kl. 15:00 til 17:00 for børn mellem 4 og 12 år. Børn under 4 år kan deltage ledsaget af forældre. Børnedisko fra kl. 20:30 - 21:00.

Indkvartering
Standardværelser (max 3 pers.), Superior værelser (max 4 pers.), Studios (max 6 pers.) og Familielejligheder (max 6 pers.).

Lejlighederne har separat soveværelse og stue.

Standardværelser har aircondition, balkon, telefon, køleskab, LCD-tv, hårtørrer, badeværelse med badekar eller bruser. Vælg mellem park- eller havudsigt.

Superior-værelserne, studios og lejligheder har yderligere: dvd-afspiller, cd-afspiller, badekåber, køkken, mikroovn, ovn, kaffemaskine og køkkenudstyr samt Internet. Superior-værelser har desuden sikkerhedsboks.

Ultra All Inclusive - ærlig snak
Alt er inkluderet. Alle måltider og drikkevarer (lokale) til måltider og fra lobbybaren og poolbaren samt snack mellem måltiderne. Der er ikke tale om gourmet-mad, men god, gennemsnitlig All Inclusive. Til gengæld er der reelt 24 timers fri bar. Det man betaler for på Kaliakra Palace er først og fremmest beliggenheden og den gode standard på værelserne.

Husk at medbringe strandhåndklæde hjemmefra, det det ikke er tilladt at fjerne håndklæderne fra værelserne.

Ultra All Inclusive Program
Kl. 07:30 - 10:00 Morgenmad, buffet
Kl. 10:00 - 12:00 Udvidet morgenmad "continental breakfast"
Kl. 12:00 - 14:00 Frokost, buffet
Kl. 14:00 - 16:00 Pizza /spaghetti
Kl. 16:00 - 17:00 Kaffe, te og småkager
Kl. 18:00 - 21:00 Aftensmad, buffet

Til hovedmåltiderne serveres drikkevarer som øl, lokal vin, læskedrikke og mineralvand.

Lobbybaren er åben 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.

Kl. 10:00 - 22:30 Kolde og varme drikkevarer serveres fra poolbaren - både importerede og lokale.

Efter kl. 23 kan alle typer af drikkevarer købes i lobbybaren mod betaling.

Der er mulighed for at bestille en a-la-carte middag en gang per ophold i hotellets BBQ-terrasse eller fiskerestaurant. Reservation mindst 24 timer i forvejen. Vi tilråder bestilling kort efter ankomst.

Show 6 dage om ugen med start kl. 21:00.


Golden Sands
Golden Sands er i Danmark mest kendt for sit livlige natteliv, men er også populært som en sommerdestination, hvor hele familien kan nyde en aktiv ferie til rimelige priser.

Golden Sands ligger 12 kilometer nord for Varna og er det største ferieresort på Varnas sortehavskyst. Ferieområdet er anlagt langs en 4 km. lang og op til 100 meter bred strand med dejligt hvidt sand uden sten. Resortet grænser op til en naturpark med anlagte stier, så her er også noget for naturelskere.

Bag Golden Sands ligger det store vandland Aquapolis som er "et must" at besøge. Køb billet hos bulgarien.dk og spring køen over.

Varna
Det tager kun under 20 minutter at køre til Sortehavets perle Varna. Varna får gode ord med på vejen af alle danskere som oplever byen. Hvem ved, måske falder du også for sommerbyens charme og varme som vi andre.

Nemt og trygt
Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en komplet pakke inklusive fly og transfer i Bulgarien dør-til-dør. bulgarien.dk har egne busser. Vi kan evt. hjælpe dig med at leje bil. Dansk guide på stedet efter nærmere aftale. Du kan også vælge selv at organisere transporten. Fuld fleksibilitet. Klik her og fortæl os om dine ønsker. Hvis du gerne vil have tilbud på Kaliakra Palace Golden Sands, skriv Kaliakra Palace under kommentarer.

Stop Sales 2015
Kaliakra Palace er udsolgt i følgende perioder:
Ingen udsolgte perioder

Links
Læs mere om Golden Sands            
Fotos fra Kaliakra Palace
Golden Sands på Facebook med masser af historier og fotos
Klima, vejr og vandtemperaturer i Golden Sands
Flere gode ferieboliger i Bulgarien

Få personlig service!
Ring 4333 1989, kontakt os via formularen eller klik på Live Support.

Om bulgarien.dk
bulgarien.dk er et danskejet rejsebureau med 21 års erfaring i rejser til Bulgarien. Bureauet er statsautoriseret turoperatør med obligatorisk forsikringsdækning. Rejseforsikringer og afbestillingsforsikring kan tegnes hos Gouda Rejseforsikring. Læs mere om bulgarien.dk, klik her.

Jeg vil gerne kontaktes

telefonisk via e-mail
tilbud Bulgarien billigt

Kaliakra Palace strand
Golden Sands strand
Kakiakra Palace for børn
Kaliakra Palace Superior room
Kaliakra Palace animation

LiveZilla Live Chat Software

Telefon hjælp Bulgarien