Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Golfferie » Golfbaner

Golf i Bulgarien - banerne ved Balchik

Lighthouse Golf Resort & Spa

Poolen i Green-distriktet fotograferet umiddelbart efter abningenDette golfresort fra 2008 ligger på kanten af et klippeplateau med en strålende udsigt over Sortehavet tæt på den oldgræske by Balchik kun 35 km fra Varnas internationale lufthavn. Banen er designet af Ian Woosnam, Ryder Cup-kaptajnen fra 2006, og byder på faciliteter i verdensklasse.

Folkene bag Lighthouse Golf Resort har sat sig som mål at udvikle resortet til et af Europas førende sports-, fritids- og ferieområder. Lighthouse Golf Resort er udtænkt og bygget som fritidsresort med oplevelser for alle, ikke kun for golfspillere. Golf, afslapning og samvær for hele familien i de perfekte rammer. 

De besøgende kan bl.a. nyde et gourmet-måltid i den elegant restaurant, et besøg i spa- og wellness-centeret og der er mulighed for at afholde konferencer med indlagte golf-breaks og anden teambuilding.

Flot havudsigt fra alle bulgarien.dks lejlighederGolfresortet er inddelt i 5 distrikter. bulgarien.dk udlejer lejligheder i Green-distriktet. Alle bulgarien.dks lejligheder har havudsigt og udsigt over skov og den grønne bane.  

Lej en lejlighed - faciliteter og service
• Veludrustede køkken/alrum
• Aircondition
• Internet (via kabel)
• Kabel TV
• Swimmingpool med tilhørende bar
• Adgang til fitness, massage, sauna og skønhedssalon
• Shuttlebus til Balchik og Albena (med en af Bulgariens bedste strande)
• Direkte adgang til nabogolfbanen BlackSeaRama designet af Gary Player

Banen forbedres løbende med nye faciliteter.

Om banen
Golfbanen er designet af Ian Woosnam og European Golf Design som i den forbindelse har udtalt følgende. ”Jeg er meget begejstret over at få denne mulighed. Golf er på et tidligt stadie af sin udvikling i Bulgarien, og jeg er meget ivrig efter at hjælpe udviklingen af denne sport i landet”. Der er tale om en links-bane kombineret med et traditionelt design.  

Lighthouse golf resort, klubhus, Mercedes Open 2008Ian Woosnam har unyttet det naturlige landskab som udgangspunktet for golfbanens æstetik, hvor havets nærhed er i forgrunden fra tee til green. Den smukt anlagte bane har 18 huller med par 71.

• 6100 meter golfbane
• EGA Slope System - Slope 128
• Rating 70
• Green areal: 11.560 m2
• Tee alreal: 36.000 m2
• Fairway’s areal: 222.000 m2
• Rough areal: 580.000 m2
• Fem søer med et totalt areal på 33.000 m2
• 12 km stier til golfvogne

Golfbanen fuldgyldigt medlem af Bulgarian Golf Association (BGA) og European Golf Association (EGA). Den er udført i henhold til EGAs Slope system. Maksimum handicap er 36 for mænd og kvinder.

Interaktivt kort over banen - klik her.

Banen er udviklet med brug af de nyeste teknologier, både for design af vanding og dræning med henblik på at optimere vandforbrug og genanvendelse, samt i brugen af de nyeste græsarter. Det tempererede klima sammen med anvendelsen af de mest moderne drænings og vandingssystemer gør det muligt at spille banen fra det tidlige forår til sent på efteråret. 

Mange af de ferieboliger (villaer, rækkehuse og lejligheder) der er bygget på området er er ejet af danske familier.

Lighthouse Golf Resorts klubhus - servering pa solterrassenKlubhuset
Omdrejningspunktet på banen er et state-of-the-art klubhus med en lang række faciliteter, herunder undervisning, pro shop, førsteklasses restaurant, som har åbent hele ugen til alle måltider, bar og omklædningsrum. Nyd udsigten over banen på den store solterrasse, som betjenes af personalet fra klubhusets restaurant.
            

Øvet golfspiller eller begynder? Lighthouse er for alle
Er du begynder? Benyt ferien i Lighthouse Golf Resort til at finde ud af hvorfor golf er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden.

Lighthouses golfskole er en fantastisk mulighed for få en golfoplevelse i en afslappet atmosfære. Golf Pro Robin McGarr fra Storbritannien er klar til at give indblik i skønheden ved golf. Alle får mulighed for at lære alle aspekter af golf på det særlige øvelsesområde ved siden af klubhuset, putting green, bunkers og pitch ‘n’ putt.

Golf Pro Robin McGarr pa arbejde for Lighthouse Golf Resort golfskoleØvede, danske golfspillere finder banen krævende og varieret. En god udfordring. Skriv en anmeldelse af Lighthouse golfbanen og få den offentliggjort her på siden.

Demis Papillon
I februar 2010 startede Demis Papillon hos Lighthouse som "Head of Instruction". Den meget erfarne Demis skal give undervisning og hjælpe med club fitting samt reparation.

Demis har arbejdet med nogle af de store navne i golf, f.eks. John Daly, Laura Davies og Scott Gardiner. Han har boet i USA og Australien inden han flyttede til Østeuropa.

Se filmklip med Demis Papillon eller besøg Demis Papillons hjemmeside.

Spa- og welness center
I Lighthouse Golf Resort findes et spa-center hvor der tilbydes:
• Spa pool
• Sauna
• Klassisk dampbad og damparomabad
• Whirlpools
• Relax lounge
• Fitnesscenter
• Hydroterapi
• Massage
• Body masks
• Body wraps
• Helseundersøgelser
• Aqua Veda, Hamam and Shirodhara
• Hud- og ansigtsbehandlinger
• Voksbehandlinger, manicure og pedicure

Transport
Lighthouse Golf Resort ligger tæt på Varnas internationale lufthavn. Der er direkte flyvninger fra flere lufthavne i Danmark i sommersæsonen. Der er også mulighed for at lande i Bourgas. Uden for chartersæsonen er der forbindelse til Varna med mellemlanding i bl.a. Budapest, Sofia og Wien. Der er også mulighed for at lande i Bucarest og køre i lejebil resten af vejen.

Kap Kaliakra
I starten af 2010 indgik de tre golfbaner ved det berømte Cape Kaliakra et partnerskab og de tre baner vil fremover blive markedsført internationalt som Cape Kaliakra’s ‘Signature Golf Coast’.

Kap Kaliakra er et imponerende klippefremspring nord for golfbanerne hvor man bl.a. finder ruiner af et fort som oprindeligt bygget af grækerne. Senere udbyggede romerne fortet. Fortet var i mange år uindtageligt for tyrkerne, men faldt til sidst. Et monument fortæller en del af historien. Monumentet blev under kommunisterne opstillet til minde om 40 bulgarske jomfruer, der bandt deres hår sammen og kastede sig i døden fra klipperne for at undgå tyrkisk tilfangetagelse. Læs mere her.

Nord for Kap Kaliakra findes en bugt med en malerisk strand. Bestemt et besøg værd.

Download fakta-ark om lejligheder midt på golfbanen i PDF-format -
klik her.
Prisliste på greenfee, udstyr og træning -
klik her.

Artikler i danske Tee Time
Danskere køber en bid af golfparadis
Gunstig investering – med luksusgolf som bonus

Andre artikler
Golf Monthly - Golf in Bulgaria

Besøg Lighthouse Golf Resorts egen hjemmeside her


BlackSeaRama

Fantastisk udsigt fra klubhuset i BlackSeaRama. Lighthouse golfhotellet anes i baggrundenBlackSeaRama er en 18 hullers golfbane designet af golflegenden Gary Player. Gary Player står bag design af mere end 300 golfbaner verden over. Banen er smukt anlagt ved siden af Lighthouse Golf Resort i nordlig retning. Banen åbnede i 2008 kort før Lighthouse. Golfbanedesignerne har fundet plads til flere små vinlunde, så om nogle år nydes måske en udsøgt flaske Black Sea Rama vin i banens luksuriøse klubhus.

Klubhuset har bl.a. et moderne spacenter med indendørs pool, sauna, massagecenter, fitness, bar og en hyggelig restaurant med indendørs og udendørs servering. Herfra nydes en fantastisk havudsigt. Følg spillet på 18. hul og nyd et køligt glas Chardonnay fra et af de bedste bulgarske vinhuse.

I slutningen af 2009 er BlackSeaRama af Golf Inc. Magazine i USA blevet kåret som bedste nye golfbane i 2009 i kategorien "internationale golfbaner". I 2008 modtog samme bane prisen for "Årets bedste byggeri i Bulgarien" i kategorien "Bedste byggeri i harmoni med naturen".

BlackSeaRama klubhus - indendors pool, spa m.m.Tag en pause fra golfen og spil tennis på BlackSeaRama Tennis Court. Der er etableret intern vej mellem nabobanerne Lighthouse og BlackSeaRama.

Meget mere er der faktisk ikke at sige andet end: Besøg den! Prøv den!

Artikel om Gary Player fra åbningen af Black Sea Rama

Besøg BlackSeaRamas egen hjemmeside herTracian Cliffs - supergolfbanen

Tracian Cliffs under etableringThracian Cliffs er endnu en 18 hullers Gary Player signaturgolfbane, som ifølge Gary Player bliver en af de smukkeste på kloden og en af de bedste i Europa. Det forventes, at den kommer på top 10 listen i verden. Banen strækker sig 4,5 kilometer over 164 hektar gennem et bølgende grønt landskab neden for klippeplateauet lidt nord for Lighthouse Golf Resort og BlackSeaRama golfbanen.
 
Projektet startede i 2006 og er opdelt i etaper. De første etaper er afsluttet, og de sidste vil blive færdige i 2011, hvor banen åbner officielt. Banens 18 huller anlægges optimalt i det kuperede terræn langs klipperne lige ud til havet.  

Besøg Tracian Cliffs egen hjemmeside her
 Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.