Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgarien » Tips » Tips » Sundhedsvæsen

HealthcareDet bulgarske sundhedsvæsen er i gang med reformer, hvoraf nogle af disse ikke har forløbet smertefrit. Bulgarer indbetaler hver måned et beløb til den nationale sygesikring, som til gengæld sørger for behandling. Alle skulle på dette tidspunkt have en alment praktiserende læge, som skulle være den første, man ringer til hvis de opstår sygdom. Lægen kan så henvise til en specialist eller et hospital.

I dag har Bulgarien valget mellem offentlige hospitaler, private lægehuse og lokale klinikker. Alle udlændinge anbefales at købe en omfattende sygeforsikring, når man besøger landet. Forsikringen bør være på mindst $ 5.000. Selvom nogle lande har en gensidig aftale med Bulgarien om gratis sygehjælp, er det ikke sikkert at standarderne lever op til dem man er vant til hjemmefra. På trods af der i den senere tid er sket forbedringer, er der stadig brug for tiltag med henblik på renlighed og kvaliteten af plejen på de offentlige hospitaler.

Der er et voksende antal private lægehuse i de større byer, og prisen for behandling er fornuftig i forhold til vesteuropæiske standarder. Hvor om alting er, foretrækker udlændinge stadig at tage hjem til deres hjemland for at blive behandlet, hvis der opstår en alvorlig sygdom. Det er en god ide at besøge det lokale lægehus for at undersøge, hvad de kan tilbyde, hvis uheldet er ude.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.