Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgarien » Tips » Tips » Kommunikation

ComunicationsDet Bulgarske Telefonselskab (BTC) er landets største telefonselskab med 2,9 millioner installerede forbindelser. Hvis du vil oprette en telefonlinje, skal du udfylde et standardansøgningsskema hos det lokale BTC-kontor, som er beliggende i alle større byer i Bulgarien. BTC tilbyder forskellige abonnementer med for eksempel en vis mængde gratis lokale samtaler.

De største mobiloperatører i Bulgarien er GloBul, MobilTel samt Vivacom, der ejes af BTC. Mobilselskaberne tilbyder abonnementer med et fast antal samtaleminutter inkluderet. Du kan forvente en række moderne services så som voicemail, SMS, GPRS, international roaming og 3G. Internationale opkald bliver takseret alt efter hvilket land, du ringer til.

Der er mulighed for at komme på internettet i de større byer. For en forbindelse med modem kan du købte forudbetalte kort i boghandler, som giver et bestemt antal minutter. Der er også mulighed for bredbåndforbindelser i Bulgarien, men hastighederne varierer meget, alt efter hvilket sted i landet du befinder dig.

Postgangen i Bulgarien er ikke særlig effektiv. Indenrigs såvel som udenrigs ekspedition er langsom og nogle gange upålidelig. Det kan tage op til måneder for postkontoret at registrere adressen på en ny ejendom. For at forøge chancerne for at modtage post kan det anbefales at åbne en postbox på det lokale postkontor. Du kan forvente at indenrigspost tager 2 til 10 dage at komme frem, alt afhængig af hvor brevet skal hen. Internationale breve og pakker tager normalt op til 7 til 20 dage om at nå frem. Når man sender breve i Bulgarien, skal man holde sig til det lokale adresseformat, der er noget anderledes end det, der bruges i andre lande. Et eksempel på det lokale adresseformat vil for det meste være vist på postkontorerne. Hvis du skal sende et vigtigt brev eller pakke, rådes du til at bruge et internationalt leveringsfirma så som TNT, UPS eller DHL.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.