Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgarien » Tips » Tips » Skatter

taxesEjendomsskat og renovationsafgift: Den årlige ejendomsskat er 0,15 procent af den opgivne værdi af din ejendom, selvom denne ofte er lavere end den egentlige værdi af ejendommen. Der er også renovationsafgift, som er 0,15 til 0,5 procent af ejendommens værdi.

Moms: (i Bulgarien kaldt DDC) er 20 procent. Hvis du køber ejendom af et firma, skal der betales moms af købsprisen. Undersøg om moms er inkluderet i den pris, entreprenørerne eller ejendomsmæglerne opgiver. Bulgarske virksomheder der har en omsætning på mere end 50.000 Leva skal momsregistreres. Dette gælder også de virksomheder, der sælger ejendom til udlændinge. Normalt betaler man ikke moms ved køb af grunde som ikke er i regulering eller ejendomme fra en privatperson.

Indkomst- og selskabsskat: Den skat du betaler af penge, du har tjent i Bulgarien, inklusiv indkomst for fremlejning, afhænger af din skattemæssige status, og om hvorvidt du har købt ejendom gennem et bulgarsk firma. Hvis du er skattepligtig i Bulgarien, skal du kun betale 10% i indkomstskat "flat rate" - dvs. skatten på den sidst tjente krone er også 10%. Bulgarske firmaer betaler ligeledes 10 procent selskabsskat af fortjenesten. Bulgarien er således et ægte skatteparadis.

Formueskat: I Bulgarien skal du betale indkomstskat af fortjeneste ved salg af ejendom. Det er tilladt at eje én ejendom, der er undtaget denne skat. Betegnet som dit hovedopholdssted skal du have ejet det i mindst tre år før salget. Bulgarske virksomheder betaler 10 procent selskabsskat for enhver kapitalvindingsskat. Spørg rådgivere til råds omkring din skattesituation før du køber ejendom.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.