Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgarien » Tips » Tips » Service og forsyninger

ElectricityElektricitet bliver fremstillet i landet af N.E.K., som er et statsejet selskab, der sælger elektricitet til lokale selskaber. I nye ejendomme vil tilslutningen normalt være ordnet for dig. Hvis du køber en ældre ejendom, skal du tage kontakt til det lokale kraftværk sammen med den tidligere ejer og overføre kontoen. Elektricitetsforbruget bliver målt, og prisen afhænger af hvilket tidspunkt på dagen, der bruges elektricitet (prisen er to gange billigere om natten). Du kan betale regningen direkte til kraftværket, på det lokale postkontor eller du kan få banken til lave en bankoverførsel fra din konto. Opvarmning sker ofte via airconditions eller af elektriske varmeovne, som bruger en del elektricitet. Den gennemsnitlige månedlige regning for en familie er gennem sommeren 25 til 30 Euro og om vinteren mellem 50 til 80 Euro.

Naturgas er stadig relativt nyt i Bulgarien. Leveret af Overgas, er det kun muligt i Sofia og nogle af de andre store byer så som Varna. Opkrævningen for forbindelsen afhænger af hvor stor en mængde gas, der er brug for, men ligger typisk i området af 160 Euro. Gas kan betales på samme måde som elektricitet.

Man kan godt drikke vandet i Bulgarien. Husstandene bliver målt for, hvor meget vand de bruger og betaler en pris for dette, der dog varierer meget fra område til område. I en ny ejendom skal bygmesteren sørge for, at der bliver sluttet vand til. Du kan betale for vand på samme måder som med elektricitet og gas. Nogle landejendomme er ikke tilsluttet hovedvandforsyningen og må i stedet blive forsynet fra en brønd eller en kilde.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.