Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgarien » Byer & Resorts » Byer » Veliko Tarnovo

veliko tarnovo, bulgariaVeliko Tarnovo ligger i den centrale del af Bulgarien ved foden af Stara Planina ved floden Yantra og det tre høje Tsarevets, Trapezitsa og Sveta Gora og må betegnes som én af landets mest pittoreske byer - indbyggertallet er på ca. 74.000.

Veliko Tarnovo er byen med Bulgariens mest glorværdige historiske fortid. Den er et symbol på landets storhed og en kilde til national stolthed for alle bulgarer. Tarnovo var hovedstaden i det andet bulgarske kongerige og af mange historikere anset for at være den mest majestætiske middelalderlige by efter Konstantinopel.

old city, veliko tarnovo, bulgariaVeliko Tarnovo er en virkelig populær turistattraktion, ikke kun for bulgarer men også for et stort antal udlændinge. Alle besøgende bliver fortryllet af byens skønhed og landskabelige atmosfære, som forener fortid og nutid – man har alt fra gader belagt med toppede brosten til moderne indkøbscentre, nye og gamle huse, unge lystige studenter og gamle koner, som om aftenen sidder og snakker på Gurko Street. Tarnovo er fyldt med liv hele året med sine mange caféer, barer og restauranter og turisterne kan slentre langs den gamle Samovodska hovedgade med småbutikker med håndarbejde, ikoner, malerier og traditionelle bulgarske souvenirs.

tzarevetz, veliko tarnovo, bulgariaDen middelalderlige borg kendt som Tsarevets er en af de mest besøgte attraktioner i Veliko Tarnovo. Den ligger på bakken med samme navn og husede som fæstning og stærkeste bolværk fra 1185 til 1393 de kongelige og patriarkalske paladser. Indgangsporten, Baldwin’s Tårn og dele af fæstningsmurene er delvis bevaret frem til dag. Det enestående lys- og lydshow ”King’s town Tarnov” kan opleves i Tsarevets hvor projektører belyser fæstningen medens musikken fortæller historien om kongedømmet Tarnovos opståen, rædselsscener og de bulgarske slavers jamren. Dette show er en oplevelse for livet.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.