Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulgarien » Byer & Resorts » Byer » Pleven

center, pleven, bulgariaPleven er Bulgariens 7. største by med et indbyggertal på godt 140.000 mennesker. Byen ligger i den centrale del af Danubian-sletten med floden Vit, som flyder forbi nær byen og krydses af den lille flod Tuchenitsa.

Den centrale beliggenhed i den nordlige del af Bulgarien understreger byens vigtighed som det store administrative, økonomiske, kulturelle og politiske centrum. I Pleven og omegn er der stort potentiale for turisme. Byen har bevaret sine kulturelle og historiske rødder, og er berømt og kendt som Museernes By på grund af sin tusindårige historie og de mange kulturelle og arkitektoniske monumenter – mange af dem fra Den Russisk-Tyrkske Frihedskrig. The Pleven Epopee 1877 Panorama afbilder denne begivenhed som en kombination af maleri og arkitektur på en enestående måde. Skabt til ære for 100-årsdagen for Pleven Epopee er den at sammenligne med Borodin Panorama i Moskva. Det andet monument med tilknytning til frihedskrigen er gravmælet til ære for de mange russiske og rumænske soldater, som stede livet i kampen for et frit Bulgarien.

pleven, town hall, bulgariaEndnu en seværdighed af stor interesse er det regionale historiske museum med mere end 250.000 genstande fra oldtiden, Middelalderen og nyere tid i Pleven og regionen omring. Udstillingen er enorm og opdelt i fem sektioner, som vises i 24 udstillingsrum og repræsenterer Plevens historie, kultur, fauna og flora siden antikken.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.