Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulga.. » Byer & R.. » Bjergområder / sk.. » Goved..

govedartsiGovedartsi er beliggende 80 kilometer fra Sofia, for foden af bjerget Rila og langs bredderne af floden Cherni Iskar. Byen ligger 1.100 meter over havets overflade og ganske tæt på nationalparken ”Rila Mountain.” Der er cirka 1.870 indbyggere i byen, hvoraf de fleste er beskæftiget inden for kartoffeldyrkning, kreaturopdrætning og turisme. Byens huse er beliggende på den højre bred af floden Cherni Iskar.

Govedartsi er et afgangssted for ture til det fantastiske Rilakloster, de Syv Rilasøer, Urdinitesøerne osv. Nær byen er søen Iovchevo, der er et perfekt sted at tage på picnic. I Govedartsiregionen er der også mulighed for at tage en smuk gåtur i fyrretræsskoven, plukke bær, svampe og urter. Dette gør byen til et vidunderligt sted at slappe af og komme til kræfter igen. Den uberørte natur bringer ro. Kun to kilometer sydøst er turistområdet i byen beliggende. Det er et kompleks af bungalower, der både har elektricitet og vand indlagt. I vintersæsonen er der perfekte skiforhold – slæbelifte samt mulighed for at leje skiudstyr. Endnu mere, er Bulgariens ældste skiområde Borovets beliggende kun 26 kilometer fra byen. Derfor kan besøgende bruge de store pister i Borovets og efter en dag på ski i området nyde roen i den fredelige by. Dem der kan lide at se historiske og kulturelle attraktioner kan besøge nogle af kirkerne og et kloster. Tre kapeller beliggende i området, ”Mechkarnitsa”, ”Izvoro” og ”Tapankovitsa,” er blevet bevaret op til den dag i dag og er virkelig værd at se.

Turister kan komme til Govedartsi ved at tage bussen, der går fra Samokov til Malyovitsa og undervejs går gennem byen.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.