Ferieboliger
Udlejning - søg

Søg på ord eller sætning
Fly

Spørg om flybilletter

 

 


Online fly bestilling
klik her:

Klik her og udfyld formularen

Direkte fly til Bulgarien - klik her

ring telefontider bulgarien kundeservice


Skip Navigation Links Hjem » Bulga.. » Byer & Re.. » Bjergområder / ski.. » Vit..

vitosha, snowVitosha er det højest beliggende skiområde i Bulgarien kun 22 kilometer væk fra hovedstaden Sofia. Byen ligger på bjerget Vitosha 1.800 meter over havets overflade på den østlige skråning af Cherni Vrah (2.290 meter), som er det højeste punkt på Vitoshabjerget.

Skiforholdene i Vitosha er rigtig gode med et omfattende netværk af pister og lifte. Der er gode forhold til slalomskiløb, langrend og gåture over hele bjerget. Området har seks pister, hvoraf to af dem er blevet godkendt af Det Internationale Skiforbund til internationale konkurrencer i alpine discipliner og langrend. Det bedste skisportsområde er nær feriehytterne Aleko, hvor hovedliften med dobbeltsæde kører næsten til toppen af bjerget (Cherni Vrah). Et andet skisportsområde i Vitosha er på den anden side af bjerget og består af to relativt korte pister ved navne Konyarnika og Vetrovala. Lifterne i området er ret gammeldags, men de kører, som de skal. Der er tre liftområder i Vitosha. Hvert af disse områder bliver drevet af forskellige selskaber, og det er derfor nødvendigt at købe forskellige liftkort til de forskellige områder. Området hvor Romanskiliften ligger anbefales, da den dækker de bedste pister, og liftkortet er gyldigt til det største antal lifte.

liftHvad angår overnatning, er hotellerne og feriehytterne, der er bygget gennem kommunismen, ikke blevet renoveret endnu, og nogle af dem er derfor lukket. Til gengæld er der fire nye førsteklasses hoteller beliggende meget tæt ved hinanden, der tilbyder komfort og underholdning til besøgende. Der er også restauranter, barer, kroer og butikker i området.

I sommersæsonen er Vitosha et godt sted at vandre. En af de mest populære vandreruter, er den der starter fra feriehytterne Aleko, snor sig op gennem højdedraget og slutter i Zlatnite Mostove.

Det er let at komme til Vitosha enten med bil eller i bus, der afgår fra Sofia, hvorfra der også afgår adskillige ruter til forskellige steder i bjerget.Seneste blog indlæg


Emne: Dato:
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites i Golden Sands, Varna, Bulgaria 23-01-2015  
V2 i Varna centrum lige til strandene og byparken. 35% prisreduktion. Investeringsobjekt 25-11-2014  
Få rabat på Sunny Beach med bulgarien.dk 05-11-2014  
Godt mindre hotel til prisen 01-11-2014  
Sværvægtskamp udsat mellem Pulev og Klitschko 16-10-2014  

Galleri
BlogRing alle dage 08 - 21

De bedste vine fra bulgarien


gooflifebulgaria
Indsamling af personoplysninger | Links
Copyright © 2007 Skandinav Invest OOD. All rights reserved.